Svininfluensan

Jag som så många andra har tagit Svininfluensan vaccinet denna vecka och jag som så många andra har fått rejäla biverkningar. Ite lika mycket som andra men dock. Jag kände mest att det spännde i vaderna, seg som sören i huvudet och hela min vänstra sida av kroppen var allmänt efterbliven. Jag kom på mig själv att gå och boxa Eva på rumpan och luta mig en aning mot henne när vi tillsammans med Sofi och Frida gick hem från ungdomsmotagningen. Sen BEHÖVER det ju inte vara pga S.I.V. Men jag var trög den dagen!
Andra har ju förhelvete legat och haft frossa, feber och ont i hela kroppen, så 1/3 av Svane var hemma. Ankis telefonsvarare var full!



Nu är det små javla ungskitar som ha äggat vårat hus igen. Jag vill strypa dem! Förra gången var det ett lite ägg som de kastat i fönsterkarmen - nu var hela fönstret nerkletat, och även bilen hade fått sig en släng. Kan ni förstå hur det luktar när man går ut nu! För ja, de har kastat ägg vid vår entré.
Ser jag vilka det är så kommer jag banne mig att anmäla och jaga och************* dem

Jag blir så ARG! Kan de inte bara gå och ..GAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!



Nu ska jag inte vara arg. Jag ska byta om inför fester. Jippi!:D

Happy halloween

I efterskott ja;) Det var ju förra helgen som det var halloween, men då var jag i Stockholm med pappa som min konfirmationspresent. Resan var helt underbar och anledningen till att jag inte har skrivit något om den eller något annat av de många intressanta sakerna som händer i mitt liv är pga två prov. Ett SO prov i Tisdags och ett Teknik prov i Onsdags. Det blev mycket plugg på kvällarna och morgrarna (Jag kan ikke klura ut hur det ordet stavas!)

Läs: 44/48 på Hemkunskapsprovet som vi gjorde fredagen innan praon. MVG!
(Jag borde läsa Kemiiiinnnnn nuu!!!)

Egentligen är det grannen som fyller år, men hon ska ha sitt kalas som halloweenfest, så det kommer tt bli fede skoj!
Jag kan inte kunde inte komma på vad jag skulle vara innan (Tveksamt om det jag har beslutat mig för att vara är någonting överhuvud taget!) så jag lånade en guldig paljett top och en "frihetsguinnan-krona". Till det ska jag ha guldigga tights och en guldig top som knappt är använda sedan pappa och Lisa gifte sig för två år sedan! Men nu är det dags!

Det blev ena rediga poser!
Det är en aning svårt att få med hela outfiten så att ansiktet fortfarande syns, så detta får reprensentera den!:D

Nu kan det vara dags att läsa kemin. Puss till alla mina små vikingar!



Gymnasieval

Usch och tvi! nu är det gymnasieval för fulla muggar och jag har ändrat mig om vart jag ska gå och vilken linje måånga gånger.. Jag har varit inne på Turismgymnasiet- Ligger i St Lars parken som är helt omöjlig att ta sig till från Lomma, Hotell&Turism-men det är på Vipan och förra året var lägsta intagningsbetyg 50 poäng! Vilket kan resultera till att klassen lätt kan bli oseriös... Pyttelite inne på Media- men ändrade mig när det var mycket om journalistik, där jag inte direkt är topp 1000 bra på!

Sammhälle-Europa
profilen på Polhem har jag också varit inne på. Att få ett halvt sabbats år från skolan under skoltid är ju rätt lockande. Men. Man kan bara gå Samhälle-Samhälle, och jag vil gärna välja till någon inriktning mer nu när man får chansen. Dessutom tror jag, jag vet inte, men jag tror inte att jag skulle vilja vara hemmifrån under en så lång tid under skoltiden. Jag kommer att bo utomlands minst ett år efter gymnasiet och jobba som typ au-pair. Men jobbar jag som det behöver jag inte ha skolan samtidigt och så. Asså jag känner bara att det inte är något för mig helt enkelt.. U

töver dessa fyra linjer ha jag velat gå Samhälle-Språk Polhem eller på Spyken. Polhem är ett plus för att det är lätt att ta sig till, men den skolan är så ofantligt stor! Spyken verkar ok, det kommer nog att bli mitt andrahands val. Det kommer att vara med på min val-lista!:D

Det var alltså gymnasie mässa i Färs&Frosta (eller som vår lärare sa; Fräst&Frossa, inte lika trevligt med frossa där inte..) sparbak arena och lunds gymnasieskolor var där. Skolan Mikael Elias teoretiska gymnasium lockade mig jättemycket Den ligger på Mårtenstorget-Centralt och bra!! En liten skola där man syns + en massa andra argument som jag inte orkar skriva upp. Fråga om ni vill veta (A):D

Nu ksa jag snart gå och mysa med te och poppcorne, oj! poppcorne på en torsdag.Ajabaja! MUMS!
PUSSHEJ
Jessica

RSS 2.0