USA arbete

Usch, nu har vi fått veta när vår tidslinje om Usa ska vara innlämmnat. På torsdag. Visserligen så är jag klar med 8 textrutor. Men jag måste skriva 3 till :( Så  dem ska jag försöka göra nu. Annars inget speciellt idag. Träning som vanligt, inget varmvatten här hämma - som vanligt. Dålig dag.

Fast en sak var jätte bra:) Lindforss sa att hon hade snackat med zon - tränarna och de ska typlåta mig fortsätta innom parantes. Asså jag blir reserv tror jag att det betyder!
Hon gjorde verkligen min dag idag:)

jaja, jag är inte världsbäst på paint. MEn huvvudsaken är byxorna som jag har fyndat. 150 kr istället för 300kr :) Jätte snygga från vero moda!

Kyrka

Som många andra 14/15 åringar så ska jag konfimera mig. Den kyrka jag ska konfirmera mig är helt ok, men det sjuka är att man får typ bara gå i DEN kyrkan. HALLÅ! hur korkat är inte det? En normalt klyftig människa fattar ju att det smartaste är att få se olika slags gudstjänster! inte samma gudstjänst 12 ggr 1½ h /gång. Det är juh bara såå tråkigt.  Vilket fall som hälst så av HAnna tvungen att gå i kyrkan idag. JAg följde med. Man blir inte speciellt upppiggad av gudstjänster, lite trött däremot. Jag tycker att det är tramsigt att inte få poäng avän om man går i en kyrka nånannanstans, så jag har skrivit in det kyrkobesöket i min konfirmandbok.
Direkt efter kyrkan körde Hannas morföräldrar oss hem till dem och bjöd oss på Kroppskakor. Den som döpte den maträtten är ju elak. Man blir ju äcklad av själva ordet. Inte sant? Men det är faktiskt inget speciellt med det. det är typ kött inrullat i potatismos.
Hanna hoppade över sin träningsmatch och vi tittade i stället klart på Djävulen bär Prada som vi båda somnade till igårkväll.
!Förresten, jag lockade ju Hannas hår igårkväll, det blev jätte fint! Tack för att du skickade bilden Hanna! :) (bilden på håret hamnade på gårdagens inlägg). Vid halv tre hoppade vi över fikan för att gå ut och gå en runda. Japp, vi skulle hälsa på Jocke. Hanna ringde hans lilasyster Marie och frågade om hon var hemma själv (icke, jocke var där!) och frågade ifall vi kunde komma och titta på deras hästar. Men vi hann inte mer än komma dit och säga hej snabbt innan vi var tvugna och gå hem igen. Det vill säga hej till Marie, orkade inte komma ner. Och så var den kärlekshistorian slut :))
hanna&jag
Hanna&jag

HAnna

Kroppskakor
Kan skriva ut Receptet om någon är intresserad av att veta :))

Karlskrona

Imorse kom pappa & lisa och hämtade mig vid 10. Sedan pyrde vi upp till Karlskrona. Där träffade vi Boel och Hanna. I stan skulle Hanna visa mig en jacka hon tänkt köpa, men MQ hade sålyt den precis innan de stängt igår - den sista! Oturotur...
Men vi lämnade iallafall stan med var sitt par chinos (jag köpte inte riktiga chinos, men något liknande).
Hanna hade en vansinnig idé om att hon skulle para ihop mig med en kille -jocke. Bör noteras är att hon har ingen bild på honom och jag har inte träffat honnom!
Men det blev ingen Jocke idag. Istället kollade vi på Sverigest smartaste barn. Asså man blir ju inte lite imponerad över hur smarta dom 12-åringarna är! Jag kunde långt ifrån hälften av frågorna på den tiden som man behövde svara på! :O
Sedan var det dax för "Earth houre". Jag hoppas verkligen att alla släckte lamporna. Själv satt man ju och spelade geni bland levande ljus. Vilket jag och Hanna vann enligt reglerna!:D
D

Nova lund

På dagens schema  fanns det idag invigning av aula. Vår aula har renoverats sen sommar lovet och skulle ha varit klar lagon till julavslutningen. Men icke, den blev klar 3 månader för sent - typ igår:)
Aldrig nånsin att jag skulle våga stå uppe på den scenen. never.

Efter skolan + 2 ½ h träffades jag imelda och astrid på nova. Astrid hittade en fin present till kathinka och jag och imelda köpte bamse choklad:)
Vi kollade in på de flesta affärer men inget lockade direkt. JAg skulle görna vilja ha ett par "låtsasjeans" men jag ska med hanna och boel i karlskrona imorrn och shoppa på långlördan. Så jag väntar nog tills dess.
Min stora passion för tillfället är solglasögon. Jag skulle såå gärna vilja ha jätte många olika colla brills. :)) så det år bli ett par nya solbrillor imorrn också!
Nu ska jag packa tills imorrn och kolla på let´s dance efter det. Vem vinner? Laila eller magnus? hm?
Dessa kom närmst kassan, men ändå iget köp, tyvärr :/


Gratiskodis.se

samla poäng och få gratis kondomer, biobiljetter m.m.
kjÖ

Första


Okej, nu har jag skapat en blogg. Nu är jag som alla andra. eller inte.
Idag fick jag ÄNTLIGEN göra mitt fysik prov. Man kan ju undra hur jag kan längta efter att få göra ett prov, men tro mig. Detta prov har skutits upp i flera veckior, vilket betyder att jag har pluggat i flera veckor. På ett prov. Det gör en väldigt trött. I vilket fall som hälst så fick jag 38/40, mycket nöjd.
Idag blev vår träning inställd så Imelda och Frida har följt med hem för att baka cholkadkladdekaksmuffins. Dessa muffins är de godaste som finns.
Jag ska lägga upp receptet om en liten stund.
I vilket fall som hälst så hade vi det mycket trevligt.
JAg ska äta, men jag lovar att lägga upp receptet närsom hälst!
PoK
Dessa är superduper lätta att göra. tar inte mer än en kvart! max!  Snåla inte med kakaon :)  ..och ha dem inte inne i ugnen en sekund längre än 10 min ;)
Här är receptet!
De är superduper lätta att öra, tar inte mer än högst en kvart!
tips: snåla inte med kakaon!
         Ha inte inne muffinsen en sekund mer än 10 min. Då blir de inte lika smarrigt kladdiga! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0