ZOMZOMPOWPOW.

Sitter och lussnar på Kurt Cobain på youtube. Vilka härliga låtar alltså! =)

Nu är det äntligen sportlov, yes score macarona! Nu börjar nian gå mot slutet, kanske inte riktigt dags att skriva om sånt än, men det är bara fyra månader kvar i grundskolan. Längtar efter att komma upp i gymnasiet nu. Jag satt och räknade dagar i kalendern precis istälet för att räkna matte; och jag kommer inte ens ihåg hur många dagar, men 16 veckor (=ca en hösttermin) Och jag lyckades välja gymnasie tillslut. Kommer ni ihåg inlägget för kanske ett halvår sen där jag skrev om fem olika linjer jag valde mellan? Ha. Det blev ingen av dem. Jag har sökt in på Carl Adolph Agardh - samhäll kommunikation/journalistik och som andra val Polhem - samhäll. Det blir säkert superbra ;)

I ALLA FALL. I Lördags åkte jag in till Danmark med Adam, mor och mormor. Mormor Mimi och Adam skulle lämnas på Kastrup, de har åkt till Nya Zeeland :D Ja, bara sådär så blev man ensambarn i tre veckor framöver. Det känns riktigt underligt och känsliga lilla jag började lipa på flygpatsen när vi sagt hejdå. Men vad skulle jag göra? Jag kommer ju verkligen att sakna honom, BFF!♥ (tänkte skriva ett pm till honom på bilddagboken, utan att lyckas, blir gråtfärdig. Vad är detta liksom, jag brukar inte gråta?!) Nä, jag ska sluta få det att låta som att han aldrig kommer hem, för det gör han ju :) Jag hoppas att han har/kommer att ha det suveränt, finnemang och asbra!

Efter avskedet åkte mamma och jag in till köpcentret field's och shoppade lozz!
Vi hadlade för 1500 kr. Nästan. Eller inte alls. Rean på Monki var helt makalös, först 75% på ordinarie pris och sedan 50% på de nya priset vilket slutade med att 7 plagg/accessoarer kostade cirkus 200 kr. Och det är fina grejer ska ni veta, ohyes!



Haha min paintbild är vl inte överdrivet tjusig, så jag tog mig tid att fotta varje plagg :) (förstår ni nu hur överglad jag har blivit efter dessa fynd?)



Mamma och jag tog oss även tid att äta på Field's och bara prata. Vi satt säkert där i över en timme, och det var jättelängesen vi tog oss tid att bara snacka vilket är synd, för det var supertrevligt! Det är väl en av få saker som är bra med att ha mamma och pappa för mig själv i tre hela veckor.

I söndags åkte jag med till Mörrum för att spela mot Mörrum med f93. Typ, det var fem 93:or, en 94:a och 3 95:or, men vi vann vilket var det viktigste.
Så ni vet ifall ni undrade;)


I söndags-måndags skulle jag dygna tillsammans med ett par polare. Eller dygnade å dygnade, jag somna 5 och resten somna vid sju. Jag somna alltså strax efter att jag tänkt tanken "Vafan ska jag vara upper hela natten för? Imorgon kommer ju att vara helt sabbad. Äh jag pallar inte vara vaken mer. Let's sleep!"

Men innan tanken tänktes hade jag åtminstone fedekul. När vi vid 1-2 tiden hade lämnat Gustav till att somna hemma i sitt pyttelillarum, (mindre än mitt! typ) skulle Mattias och Wille visa hur man spelade poker men nja, det gick väl sådär. Wille och Elli tröttnade snabbt och Mattias fick överta hela lärandet. Asså jag kände mig som den handikappade killen i "Livet är en schlager". Jag var så speedad och hade en sån överenergi att det blev en lång procedur för att bara dela upp de olika markörerna i fyra lika högar. Det var omöjligt och det blev inte lättare när Elli och Wille först skulle bli ett lag och sen inte ville vara med alls. Asså det var lika svårt som ett svårt suduko. Detta ledde till att det inte blev någon poker, det blev Narnia II. Alla får ha sina egna åsikter om filmer men jag tyckte att den var d-åål-ig.
Sen slog tanken mig.
Trollebergs vägen är inte övertraffikerad kl 2 på en måndagsmorgon, proof;


Harre bra!
Puss och Kram♥

Nytt

Håller på med ett inläll som kommer att bli en smärre roman, håll ut!

N.Z.

Hela förra veckan gick supersnabbt! SHVISHH! Fysikprov avklarat i torsdags och mattediagnos fixat idag ;)
I måndags var sista träningen på två veckor så jag och fassan gick till Friskishuset i Lomma och körde nåt fys pass. Muskler. Score! Idag tränade jag igen me 93:orna och lärde mig två uppenbara saker;
  • Stå inte i mål med långa naglar. Grejen är att när jag ska till en handbollsträning är det inte så att det första jag tänker på är att klippa naglarna (ett scenario: Jessica kommer du? - Nä, jag måste klippa min lillfingernagel)
  • Målvakten står helt enkelt helt ivägen för bollen (No shit superstar?!)
HaHAH fast på träningen idag gick det helt åt pipsvängen. BOM en båll i huvudet. PANG lillfingernageln bröts på mitten. Autsh! Fast nageln har typ vuxit fast igen så inga missbildade naglar eller läbbiga lillfingrar här inte ;)


Söt bild på ensamma vantar, intsant?:)

Vad har hänt i lomma?

Det finns en bauta-snöhög som jag, Hampus och Bellahunden balanserade på (ja, balanserade, den var hal)


Adam fyllde 14 i måndags GRATTIS (Samma dag som Mattias i min klass så grattis till båda!;))

Jag köpte en Ipod från min syrra som har köpt en touch! Supersöt och rosa!



Webbcameran är inte hejdundrandes bra på bilder med typ där nagellackt slutarglänsa bröts nageln. Stackars mig... Det ironiska är att Ellinor bröt två naglar på skolidrotten idag och jag som aldrig i hela mitt liv brytit en nagel så mycket bröt en idag, samma dag som henne.


Breakthrough! Veckans starkaste ord! ;)

Imorgon åker min älskiplutt lillebror iväg till Nya Zeeland i 3 veckor. Jag kommer att sakna honom fede mycket♥ Så för första gången i mitt liv är jag ensamban i tre långa veckor. Bortsett från armén med låtsassyskon♥ Jag och mamsen ska därför åka med honom och Mimi till Köpenhamn och vinka av dem i morgonbitti. Sen dra vi till Field's.

BYZZ!

/Adams Jessica

Lördagkväll

Är inte jag den absolut chillaste personen? Detta är andra lördagen som jag bara är hemma och chillar med familjen. Helt underbart! (..och kära mobilsladd vill inte koppla ihop sig med datorn efter en te-spillnings-incident härom kvällen)
Jag är bäsat och jag lyckas med allt jag vill:) har varit så finurlig att jag fixade över bilderna på datorn även om oddsen var fullständigt emot mig. YES! HA!



Imorse åkte jag med papsi & c:o och lämnade in lite smått och gott till Erikshjälpen. Liksom varför slänga saker när de fortfarande är användbara? Vi gick runt och kollade på alla prydnader. Och kläder. Det är underligt hur vissa människor kan ha köpt några av prylarna som finns där, hallå? det är inte direkt lite småskrafs som finns där ;] Jag älskar att gå dit, med långa mellanrum så att de hinner få in lite nytt skräp och några gobitar.
Själv har jag nu 6 burkar därifrån.
corny... :)



Oj, nu blev det ett hastigt slut, men vi ska fira Adam nu, så grillad korv, pommes, asgod sallad och Melodifestivalen blirre nu ;) Jag slänger nog in ett till inlägg ikväll!
mm...det luktar sommar i hela huset här i Lomma!<3

Puss&


Myskväll

Fyfan vilket gott päron jag smaskar på nu. Ni borde bara avundsjuka och önska att ni satt precis här där jag stiter (:
Natte, Np, nationella, nationella provet svenska del C avklarat. Rap på det ja:) Provet statade halv nio (och vi som brukar börja 9.20 fick pallra oss upp en hel jävla timme tidigare än vanligt..) och på vägen till skolan köpte jag Dextrogudenstrol. För vår söta lilla omtänksamma lärarinna sa till klass 9c att det inte var tillåtet med godis, chips, läsk och annat sött. Jag blev förbannad när resten av klasserna kommer med godispåsar fyllda till toppen. Där sitter jag med ett dextrosol-paket, en liter saft och russin. Låter inte jättefrestande va? Inte om man ska sitta och skriva NP i 2½ timme. Nej, usch nä..
Det gjorde det inte bättre att jag som hade försökt förbereda mig inför det fick total noll-insperation när jag såg uppgifterna. Herregud nej!
Fast det fanns saker som var bra. Vi satt i aulan och skrev. Ha. Förstår ni hur grym man känner sig?!:D Sjukt satsigt! Några andra stackars klasser fick sitta i de vanliga klassrummen, men vi satt på "sköna" stolar med ett stort bord och massa stolar omringade en. FETT MED NAJS JA!

I Tisdags hade vi NP Läsförståelse. Så ni vet. Jag tänker inte skriva något om det

Nu är jag pang trött och längtar satan till sportlovet. Asså helt sinnes. Jag, Ellinor, Mattias och Gustav aka Båt ska dygna vilket lär slut i en pangpang (lucky look) trött Jessica som än så länge bara lyckats vara vaken i 21 timmar i sträck. HA.


Jag ser galen ut. Gissa vart min ror ska åka under inom en snar framtid?
Ledtråd: Jag var där i fyran..
Ledtråd 2: Svaret finns i bilden..

För er idioter som fortfarande inte listat ut svaret kommer en till ledtråd
Ledtråd 3: Gosedjuret köpte jag där

HA! Coolt va? När ja ändå är igång och skryter så har vi slä(c)kt där.
C:et är tillägnat men marfars syster som drog et aptråkigt skämt om och om igen om någon släckt lägenhet där det fanns släkt i. (Viker mig inte av skratt just nu)

Snart är det Alla Hjärtans Dag och jag har precis fått reda på en apkul grej (Viker mig av skratt)
Vad ska ni hitta på då? (Varför frågar jag? typ en kommenter på sin höjd kommer jag att hitta på detta inlägg)
Själv blir det match i Eslöv mot Eslöv.

Videos

Oj vad jag inte har pallat blogga. Det har bara varit så mycket mer som är mycket roligare så här kommer några utdrag i form av videos och bilder med massvis av olika stunder sen jag blogga sist. Bilder passar nämligen bättre nu än text. Jag är så trött på att skriva för tillfället:) njut och va glad!


(jag var mer eller mindre ballögd på bilden)


Haha neeeej! Det verkar inte alls vara speciellt mycket! men det är bara för att jag inte fotat allt!:)

Nu sitter jag och lyssnar på Guldkanalen - "För vuxna öron" på radion, men så härligt det kan vara att lyssna på gamla låtar ibland. Riktiga godingar.
[Usch är det mina strumpor som luktar hund?!]
Vi hade prov i Torsdag på Första vrldskriget/Ryska Revolutionen/Nationalismen, som jag verkligen pluggade till, men ändå känns det inte som om jag gorde mitt allra bästa på provet. Fan. Nu är jag trött i hela huvet helt i onödan :( Utöver det så har veckan varit fantastisk! Jäklar vad kul jag har haft med Frida och Sofie idag! Helt sinnes.. Jag och Sofie åt så mycket chili con carne till lunch att vi flåsa för minsta lilla ansträngning och kände oss uppsvällda. Resten av veckan har förövrigt också varit riktigt rolig:) Jag kan stå för att jag kommer att sakna visa delar med 9c. Dock är jag nog en av få som ommer att göra det, whatevah!

Ska dra mig till soffan och se slutet av Let's Dance nu. Världens trögast program näst efter So You Think You Can Dance (Vem döper ett Tv program till ett så långt namn? pucko..)

Här kommer en godnattlåt
Nattinatti

RSS 2.0