SVERIGECUPEN


Mim mormor är grym på att skära apelsin. Haha. Det är sant, hon är skillad och ingen bryr sig ens om hennes dolda talang, utom jag som fachinerades över kunskapen igår kväll. Kastade ut deras ulgran och hade barr i hela håret resten av kvällen. YES!

Japp. Då var det snart dags. 13 timmar kvar. Sen kommer jag att sitta på bussen som kör till Katrinehelm. Helt rätt, Sverigecupen börjar imorgon och jag är fett pepp! Asså det är SÅ häftigt. Väntar bara på att packlistan ska komma upp :)

Detta är matchutrustningen. Overallen till vänster, matchtjocktröjan hemma/borta i mitten (ja, vi måste stå i tjocktröjor. Jag dör >< ) och ett par tjockebyxor även de till för matchen.

Har gått runt hela veckan och nojat över att inte bli skadad eller minsta sjuk till Sverigecupen. Hoppade till och med över tisdagsträningen för att inte bli mer föryld (alla från Lugi kommer att skratta för att jag är fånig). Och i måndags när jag var röd i mitt ena öga fick jag panik och trodde att jag hade fått ögoninlamation! Så jag bad till Gud. Och nu är det röda borta. Antingen var det Gud som ordnade det eller så var det för att jag sov jättemycket. Svårt att avgöra..

Nej men nu kan jag inte sitta här mer. Jag ska åka en sväng till någon mataffär snart för att handla matsäck och sen kommer resten av kvällen att gå till packningen. Asså packa är det tradigaste som finns. Man tror ju hela tiden att väskan fått något slags hål så tt en av handbollsskorna har hoppat ut, så då får man riva upp hela väska för att se att hålet inte fanns och att skon ligger kvar.


Klocka som jag fick av mamsi i julklapp :)

hiiihi


underbart

Hemskt.

Perfekt inlägg!;)

Malmoe

Idag ställde jag klockan för att jag skulle gå upp tidigare och bli tröttare tidigare ikväll. För att vända tillbaka dyngdet liksom. Men än så länge är jag hyperpigg och lär inte somna förrens vid 12-01 ändå. Det finns så mycket mer som är roligare än att sova---
Jag kom iallafall till sist upp ur sängen(som var asvarm. Asså duntäcke äger fett!) oh klädde på mig. Jag fick ett sms av mamsi från Malmö som skrev hur hon höll på att dö av kyla och att jag skulle sätta på mig alla mina ulltröjor och att adam skulle på med sina vantar. okeeeejj. Han är 13 bast.
Malmö var trist, som alltid. Eller typ. Det blev lite roligre hela tiden och tillsist var det jättekul :) Vi hittade (okej hittade låter som om det var någon sak, whatever) ett emo som var jätteemo/punkare. Asså det är sjukt hur man orkar klä sig.
Snacka om att jag just nu hänger upp  mig på onödiga detaljer..
Tillsist köpte jag åtminståne n basic vit t-shirt, lång, så att den funkar med ett par svarta leggins. Tummen upp!

Hahah. Värsta turbanen på alla tre och på den sista bilden ser jag ut som en spännebög =)

Nu ska jag fortsätta att se Let's Dance och alla hopplösa kändis-dansare. GUDRUN SHYMAN FTW!

EMO

Detta inlägg är helt och hållet tillängnad min plastsyster Norea som bad om detta meningslösa inlägg ;) HEHE, COOLIING


Bilden har talat. Norea är EMO. Paramore har blivit emo-pop och hon lyssnar på dom. Tönt. ;)

Bild 1


Bild 2. Bild 1+Bild 2 = Jessicas motto=fuck my sexy bitch as (norea är analfabetiker, typ. Fast hon vet inte vad det är..)

WOW, Döskalle! HARDCOREEE!!!
Min döskalle läggs inte upp för den var opassande :)

//Norea som älskar HSM!!!! HAHAHAHAHHAH

La Roux



Nu har den brittiska gruppen La Roux verkligen lyckat med att göra en riktigt bra låt! Sminkningen är ju ett kapitel försig..;)

Dagen idag spenderades med Evis på ÖB, Rusta och Netto, alla tre för att hitta billig julkalenderchoklad. Det blev Netto för där visste jag att det fanns billig choklad ;) Hemma såg vi Clerks 2 och jag verklar vara den ända personen, förutom min familj, som tycker att den är överrolig! Eva satt och klagade över den och sa att hon bara vlle se den för att ha sett slutet-.- HAHAH, det var askul att höra henne klaga:)) Våran humor ligger väl helt enkelt inte på samma nivå ;D

Kämpigt

Har suttit halva dagen och försökt skriva en läslogg till en bok som ska vara inlämnad när skolan börjar. Usch så tråkigt! Har därför inte gjort ett piss idag förutom att handla Philadelphiaost. Men ikväll ska vi fira julafton med några släktingar och familjen. Så det blir säkert toppen!

KRAM!

NYTT

Äntligen har jag shoppat på rean! Innan har jag inte hittat något på rean men nu jävlar lyckades jag:D

Ursäkta överdrivetoskyldig-minen, men tröjan kom från Carlings och perfekt till ett par leggins. Jag har inte haft någon over-size tröja innan. Riktigt irriterande.

Svart jacka.YES. Det är grymt svårt att fota en svart jacka med en webbcam. Så det får bli denna halvdanna bild. Be happy! Denna jacka är för allas info extremt bra. Tunn, men ändå varm och dess fickor är baouta stora! jag får plats med tre Philadelphia-pket i de två stora fickorna längst ner. Och de andra fickorna är inte heller de små, no way! De är djuuuuuupa.
Jag sitter och skriver om fickor. Nåt är fel.

Och tillsist en riktigt fin klänning fyndad på BikBok. Randig med slappa fickor i sidan.

Igårkväll var ju Malin här. Vi tog en sväng till stan och hyrde film. Drog till EOS-hallen för att se om det var någon spännnde match. Nej, inte egentligen, det var för att jag verkligen behövde snyta mig. Intressekluppen antecknar...
Efter EOS stack vi till Bollhuset och Malin hittade några riktigt snygga killar i ena hallen. Men de ballglodde så vi prommenerade till A hallen, 4 meter bort. Där inne såg vi en tjej som var girafflång! Hon fick böja sig ner när hon skulle igenom dörrhålet! Så vi stannade för att få se henne spela. Hon kanske var jättebra liksom? OCh spana killar, yummie!
Efter 1½ timme spelade ÄNTLIGEN hennes lag, men de sög och vi var trötta på basket så vi stack hem.
Så det var vad som hände igår. NICE!

Ha det!

malin

väntar på min söta systeryster Malin. Hon ska sova här i natt och innan dess kanske vi drar till Lundaspelsdisco och dansa loss. Bra att veta för alla er stalkers som vill träffas! ;)
HeHEH. We have really great plans for tonight 8D!

BYZ! CIAO! PEACE!



Bilderna är tagna från tidigare dejter ;)

Hemma.

Åh jisses vad trött jag är! Och varför i hela friden sitter jag då vid datorn i stället för att softa i soffan?
Jo, jag måste ladda upp en video på bloggen, denna;


HAhah, detta skedde på nyår. Vilken smäll? Nä. Lame. Men det kunde ha varit häftigt om pepparkaks huset faktiskt hade sprängts, men "bomben" var bara en liten grön smällare, så... =)


Jag har ju varit på träningsläger och åkte tidigt igår morse. Halv nio till halv elva-elva ett träningspass, lunch, mer träning, träning och träniiing! så höll vi på hela dagen. Så träningstimmarna lyckades nog komma upp i en 6-8 timmar. Tills vi tillsist fick äta kvällsmacka!
Tanken var att vi skulle sova i ett pingisrum bredvid en av hallarna och på hemsidan skrev de att man skulle ta med sig varma saker att sova i för att det kunde bli kallt på natten. Okidoki. En t-shirt och ett par shorts räcker. Hur kallt kan det bli liksom?
FYFAN ASSÅ!
När vi kom in där på morgonen var det riktigt kallt, någon sa att tränarna hade sagt att det hade varit 2 grader. Inte konstig med tanke på att det är typ -15 ute! På träningen tränade utespelare i tjockebyxor och tjocktröja (vanligtvis bara målisar som gör det!) och ändå frös man. Jag drack nog bara en klunk vatten. Jag svettades ju inte!
Detta ondiga vetandet om min enda klunk vatten skriver jag bara för att ni ska förstå hur kallt det var!
När det närmade sig kväller fick vi flytta in i stora hallen där det var uthärdigt kallt, lite ljummet ;) Dok blev det till att sova i underställ, shorts, t-shirt och tjocketröja. Då var det varmt o gott!
Jag och en annan tjej drog fram en jättetjock-matta och sov på. Anledningen till detta beslut var för att hennes luftmadrass läckte och min fjuttiga madrass knappt räknas till kategorien "luftmadrass";



Kan jag snälla få en ny luftmadrass?

Imorse vaknade väcktes vi klockan åtta. Halv nio frulle. Halv tio träning till kvart i elva-elva. Mat. Match mot 93-skånelaget klockan ett. 26-23 till oss. Asså är vi bäst eller vad? :D Ja, det var riktigt kul att spela (jag fick stå en hel halvlek av fem målisar! Vi spelade 3x20 min) och imorgon händer det värsta/bästa. Vi får veta ifall vi har gått vidare till Sverigecupen som isåfall är näst nästa helg (ledig från skolan fredagen innan och måndagen efter, booya!). ARRRGGHHH! Jag gillar inte detta ovetandet! :@ Jag kommer inte kunna sova imorgon. INATT!
Jo. Jag somnar nu


Jag är nu trött, stel, trött och full av lycka :)
Nä, jag har inte klippt mig girrllz, mitt långa hår hänger ner längs ryggen! ;)


Nyheter

Goda nyheter dessutom! Adam gillade tröjan han fick av mig i julklapp, bevis;

Blogg statistiken har ibland inte plats för alla siffror, år ett;


Imorgon ska jag på zon-läger med skånelaget och träna bort allt gott julgodis. Asså träna röven av mig. Så ikväll har jag till och från packat och "mentalt förberett mig". Så nu ska jag snart krypa till kojs för att vara riktigt utvilad. Jag kommer hem och tar över världen igen på söndag kväll.

Nattinatt

tvånollettnoll

Och det stora problemet har innfunnit sig. Så fult det kommer att bli att skriva datumet nu!
Nädå jag är inte sur:) Jag är riktigt glad, för det är nytt år, nya möjligheter!
Tanken igår var att kanske säga hej till Elli och sen träffa Emilia, men Elli hade annat planerat och Emilia glömde bort mitt sms. VAFAN. Men det är chillmackarilldill! Jag hängde med grannarna och mina syskon - vilket var precis lika trevligt! De vuxna drack och dansade omvartannat med sig själva i över två timmar utan paus, mäktad imponerad! :]

Innan danserna, raketerna och maten såg det ut såhär

Kolla basetbollen snurr håller i... den är bigmama!


Jo kvällen var trevlig och hade ett par ljusglimtar med felsprängda raketer, sprängda pepparkakshus, korkade hundar, dans, tilltugg, gitarr, söta små nyårs-sms...ja, allt som kan tänkas finnas med på en lyckad nyårskväll!

Det blev även ett par riktigt roliga videor på när Robert&Gordon dansade, men de är privata och jag skrev det bara här för att. därför.

CIAO!

RSS 2.0