Stockholm

Hihi, jag läste inlägget från igår. Jag kan knappast ha varit vid medvetande alls! Men, men. Imorgon åker jag iväg till Stockholm med min pappsi. Min konfirmations present:) Vi åker upp imorgon bitti, på kvällen kommer vi att se My Fair Lady och på fredag kommer vi att se Primadonnor. Sen blir det såklart shopping och stadsrundor.

My Fair Lady är föreställningen som vi ser imorgon kväll på Oscarsteatern. Asbra platser!
Här är supermånga svenska kändisar med. (Jag har en bred vetenskap om svenska gamling-kändisar, för pappa har alltid älskat svenska musikaler och en massa sånt, så jag vet vilka dessa skådisar är iallafall!:D)

Henry Higgins
- Tommy Körberg
Eliza Doolittle - Helen Sjöholm
Alfred P Doolittle - Jan Malmsjö
Överste Pickering - Michael Segerström
Freddy Eynsford-Hill - Christopher Wollter
Fru Higgins - Monica Nielsen
Fröken Pearce – Anna - Lena Hemström
Zoltan Karpathy & Harry - Henrik Dorsin<-Parlamentet kille
Fru Eynsford-Hill & Fru Hopkins - Ewa Roos
Jamie – Fredrik Lexfors



PrimaDonnor kommer vi att se på Hamburger Börs på Fredag kväll. En liten lokal där man står nära scenen. Här är Sussie Eriksson (Segermyhr) Charlott Strandberg (virriga grannen med svart hår i Svensson Svensson) och Gunilla Backman med. Alla dessa hade huvudrollerna i den svenska uppsättningen av Mamma Mia! och inte nog på det så är föreställningen som jag och pappa kommer att se den sista uppsättningen av PrimaDonnor!:O:D


Kommer att bli en helt fantastisk avslutning på lovet. Puss på detta!

Nu ska jag gå och lägga mig.

Puss&Kram!

Tillbaka

Fick ångest idag när mamma sa att det var synd att jag slutade blogga så jag loggade in för att kolla ifall jag hade fått några kommentarer. nix. och så statesiken. lika många som när jag bloggade 24/7! jag behöver inte blogga men ändå ha besökare. Häftiigt!

Jag kommer dock inte att uppdatera ofta alls. Em, inte i gämförelse med innan. Bara de lite viktigare händelserna kommer att bloggas:) och måste säga EN LITEN VIKTIG SAK DÅ SOM ALLA VET. jag har fåt jobb! Fattar ni hur underbart det är. Förstår ni hur glad jag var när HON frågade MIG! ochnä, jag var inte desperat efter ett jobb, jag kan inte vara desperat när jag redan har fullt upp med handboll och skola åt höger och åt vänster. Men det är ju inte så att man tackar nej till ett jobberbjudande, nänä!
Jag kommer alltså att jobba på Wayne's Coffee vid Carl Werners Galleria i Lund. Jag är GÖR cool (uttala GÖR på göteborska, annars blir det bara fel!)

JA. Så. Nu har jag uppdaterat bloggen en aning och ska nog klistra in några bilder om några timmar. Imorgon, Idag. Klockan är över tolv.HJÄLP! Ajabaja Jessica. DU MÅSTE SOVA! -ja, jag känner hur påsarna under ögonen bildas och hur jag börjar känna mig mer och mer nördig när alla andra i huset har gått och lagt sig men jag site vid datorn. Ikke okej!

och texten börjar nu spåra ur när jag börjar prata med mig själv på bloggen. nä.

Godanatt!

Och en extra stor godnattpuss till Emilia som äntligen är lika gamal som mig. Hon är överbäst!<3 Grattis darrliing!

Blä på Singoalla

Har fortfarande inte läst ut engelska boken och Singoalla-boken ligger här brevid datorn och viskar hur kul den tycker att det ska bli att få plåga mig. Tack som fanken Singoalla-.-

Sitter och lyssnar på Basshuter på spotify och känner att Basshunter inte riktigt är min musikstil, njaa...
Fast nu lyssnar jag på Fibes Oh Fibes - MYCKET BÄTTRE! :D

peace out!

Practisé

Ny uppfunnet ord till rubrik. Praktiken idag var minst lika rolig som igår bara att jag fick veta hur jag skulle göra espresso, latte och cappuchino. Vilket i slutändan består av exakt samma caffebönor, bara olika mycket mjölk och olika stora muggar. Jag har även hackat lök och lipat som en liten snorunge, handlat frukt, rullat chokladbollar stora som paprikor, hackat sallad, diskat, diskat, diskat...En hel massa saker alltså! :D Jag älskar verkligen Wayne's! Oh yes i do!

Så nu ska jag läsa lite mer i engelska boken och sen blir det till att gå ut och gå efter det mer läsande fast denna gång Singofuckin'alla. Skriven på 1800 talet. Behöver jag säga mer? Nä.

smokn' hot omslag asså. Dömm inte boken efter dess omslag, men det ordspråket kan väl ändå inte gälla denna boken? o.O?


Gubben i lomma och hans tomtemor kom hem från The Big Apple idag. Pratade lite snabbt med honom i telefon och de hade besökt b.la. ground zero. Där var det de som lipade. Men jag kan faktiskt förstå dem, där är det människor som dött och inte rödlökar (notera att jag skrev röd framför lök, annars kan det lätt misstolkas. På praon erbjöd jag mig att dela rödlökarna och sa "Min ögon tål lökar väldigt bra" ooops! Ja, min humor är retarderad)

Nä, nu ska jag äta. Hörs!

Homie

En liten väninna till mig berättade för mig hur jobbigt det var att hennes pojkvänn fyllde år nu på lördag. Hon funderade seriöst på att göra slut på fredag bara för att slippa lördagen och sen på söndag säga hur mycket hon ångrade det och se till att de blir ihop sen igen. Hur enkelt som helst?
Ibland är hon bara för slö i huvudet -.- Men jag älskar henne anyway!



Har suttit i en timme kanske och lyssnat igenom MIKAS nya album The boy who knew too much på youtube. Nöjd. Pojken har gjort ett bra jobb. Efter första gemonlyssningen är väl Rain min favorit. Men det kanske ändras?

Ska dra mig motsängen nu. Jag vill ju inte vara trött på praon imorrn;)

PUSSHEJ!

WAYNE'S COFFEE

Idag smällde det:)) Första dagen på Wayne's coffee! Blev faktiskt verkligen positivt överraskad av caféet
[Idag lärde jag mig att positivt stavas positivt och inte posetivt! Thanks to T9]
(Gode gud, säg nu att det stavas så!)
Personalen där var as shyssta! De var roliga och när en av tjejerna sa att jag skulle städa "personalrummet" började hon med att säga - Detta är inte ett dugg kul, men du är praoelev, så sånna här saker får praoelever gra. sånt som ingen egentligen vill göra.

Jo men verkligen, de är unga och jag frågade någon vilken linje hon gick och vad de ville göra efter Wayne's. De var lätta att prata med♥

Jag fick inte göra särskillt roliga saker, egentligen. Diska, städa och servera lite. Men att diska var inte alls skittråkigt. Rummet var på övervåningen och en dörr hade gått sönder osv i vilket fall som helst kom det in en massa (massa är väl till att överdriva, men tio pers kanske?)kunder som frågade vart toan låg. Vänta jag ska painta så att ni förstår. Annars kommer det bli en aning rörigt..

Dessa massa kunderna kom oftast från trappan och så frågade de "Var är toan" och jag svarade "kolla bakom dörren" hihih. Jag kände mig så mogen när jag bara daaa! ni kanske ska kolla er omkring innan ni frågar en massa! Jag jobbar! Ser du inte det?!
Jag sa ju inte de meningrna med utropstecken. Det hade ju varit hemskt. Jag är snäll! Lovar!

Hahaha. Det är bara jag som känner mig cool i sådana sitationer!

Jag ha fått många frågor om vart det ligger. Wayne's coffee ligger vid Carl Werners galleria (namnet är på ett ungifär) väldigt nära Gina Tricot.
Så, nu när ni vet det kan ni väl komma och hälsa på någon dag?:))

PUSSAHEJ




Chai Latte

Snackade med Sofia i cirka två timmar över en chai Latte på espresso house. Otroligt trevligt:)) Vi snackade allt mellan gymnasieval, konfaminnen/skvaller och killar. puss på henne


Nu sitter jag och väntar på knorrisen som ska pallra sig hit ögonaböj så att vi kan kolla hoodwinked ikväll igen! JAG LÄNGTAR!

Ha det bäst och ssov sött!

Imorrn praoar jag på Wayne's coffee. Tjolabalola!;)

PUSSHEJ!


Nytt ord

Har hört ordet satsumas hela helgen - Ett annat ord för clementiner fast surare.
Vi har ett berg med satsumas hemma:)

JAG BLIR ARG! Kan de sluta höja busspriserna på lokalbussen nu?
10 jävla kronor! Det ska kosta 6 jävla kronor!

#"@½&¤'?"¤#*½!"#¤¤%!!

Kyrkan

Lilla jag var den enda minestranten i kyrkan idag, så jag fick bära kors och vara i centrum för hela församlingen!:)
Efter att jag blev konfrimerad har jag anmält mig till att vara minestrant på söndagar lite då och då, bara för att komma till kyrkan. Jag får så gott samvete efter att prästen har sagt "På herre Jesu uppdrag säger jag: Dina synder är dig förlåtna". Helt underbar mening! Sen på måndagen börjar man om från början. Super!:)
(Minestrant=hjäpler till med nattvard och lite annat smått under högmässan=gudstjänsten på söndagar)
Så nu har jag väl på sätt och vis biktat mig?

Skulle ha hunnit gjöra lite läxa nu, men jag tog den andra Gardasil sprutan och sen blev det inget av pluggeriet..

Vid fem ska jag möta Sofia från konfan och fråga henne lite om hennes linje - Sammhäll språk på Spyken. Vad hon tycker om den och så. För Programväljaren och alla högar med linjer och dittan och dattan hjälper banne mig inte ett dugg. Alla bra linjer är ju på Vipan!
..och ikväll har jag bjudit hem Elli och vi ska kolla på hoodwinked - ännu en gång♥ och snacka killar. Våran gemensamma nämnare! HAHA!

Secrets we will never reveal!

Överkonsumtion

Är mitt inne i en vild diskution om hur bra danskarna egentligen är. De vann ju som sagt precis över Sverige i VM kvalet, om någon av någon händelse missat att den gick av stapeln idag.
Jag och några andra retar Morgan så in i bomben med att skriva att vi älskar Danmark och allt annat möjlgt:)
Mattias sa ju faktiskt på hemkunskapen att jag skulle ha varit en dansk man och att Ellinor skulle ha varit en överviktig dansk. Tack för den.
Nä, nu har jag överkonsumerat internt och ska krypa ner i sängen.

PUSSHEJ

JEssica

Vilken ska jag välja...

eller

Sanningen om rödluvan

-I'm your grandMA

-Are we jus suppost to sit around here and talking about how big I'm getting?!!!?


Igår sprang jag över till El-i-nor(d) och tittade på hennes turkiet-köpta sanningen om rödluvan - fast på engelska med mysko engelsk undertext. Asså den filmen är FÖR bra! Som jag skrattade. Citaten ovan är guld värda!

Ellinor är bästbästbäst och hennes tandsällning åker ut nästa vecka om jag inte tar fel!?!:D

PUSSHEJ♥

"Shoppat"

Jag haf för första gången på flera veckor "Shoppat". Jag måste vara sjuk eller något, jag mår nästan illa och får ångest när jag handlar något. Allt detta för att jag vill spara pengar till Florida? Inte vet jag, men idag har jag alltså lyckats handla innan min magkänsla stoppat mig!:)

WHAAT?! Bara svart? hehehe. Tröjan köpte jag för att jag inte han någon svart t-shirt till Wayne's coffee nästa vecka. (Lungn! den kostade femtio kronor) och legginsen köpte jag inte för att Elli har liknande. De kostade 99:-! Leggins brukar kosta minst 149:-! ..och sen råkade det vara dragkedja som på Ellis..
Mössan är såklart från förra säsongen, daaa!!

Har precis sett klart ett hemskt videoklipp på youtube om barnmisshandel. Fortfarande lite snyftig..
här kommer klippet utan biden, för låten är värd att lyssna på. Redigt bra

Adam

Sittr mitt emot min lillebror som måste ha någon kortslutning någonstans.
Han har tagit headset hörlurarna och dragit ner pinnen man har på huvudet så att de ligger tvärs över ögonen och säger gång på gång "Jag är med i Star Treck" och "Var hälsad ka-a-mrater" på ett sätt som bara han kan säga.
Jag älskar min lillebror♥



Kjolen

Här är äntligen bilder på mina fynd på Top Shop med Imelda för en vecka sen :))
Kjolen är underbar, älska den!


Hemkunskapsprovet är nu äntligen avklarat! Phu! Inte på långa väga så svårt som Mona skulle kunna göra det! :o
Tittar halvt på Idol, Camilla sjunger för full hals, låten hon sjunger är förresten bra:)

Ska sticka över till min älskade Ellinor och kolla på grandma.. någonting. Så peace out everybody!!

Sålde vårlökar på herr-handbollsmatchen nu precis. Fifasiken va kul vi hade det med konstga kunder och allt. Sålde bra. Jag var dock inte riktigt pepp på att vara där en fredagkväll...men jag är glad för att vi får denna möjlighet att sammla in pengar till lagkassan :D
så.
Mums på
er alla!

PUSSHEJ!!

9:an


Mer än ett år sen jag bytte klass nu. Bilden är tagen vid samma årstid som nu. Det var det bästa jag gjort i hela mitt liv. Ångrar det inte en dag! Så många fina vänner jag har fått♥

Nian nu och all fokus på att få bra betyg och välja rätt linje. Jag har varit jätte pepp på Hotell&Resturang eller Hotell&Turism men båda linjerna ligger på Vipan, farfar away! och båda har jätte låga lägsta intagningbetyg vilket kan göra att klassen blir som fågelklassen. Blä. 50 poäng var det förra året på Hotell&Resturang. 50 poäng= godtjänt i fem av sexton ämnen= resten av ämnena kan vara underkända!

satan.

Funderar nu på att gå sammhälle-språk på spyken eller samhälle-turism på Turistgymnasiet...Alla dessa linjer. Jag blir KNÄPP!

HJÄLP!

♥Pusshej♥


Momofoko

Spanska provet gick av stapeln idag. Anledningen till att jag inte har bloggat. Skolan går före allt! Till och med handbolles träningen igår, fick veta att det var "testet"  åtta kilometer på tid. Jag hade ju varit bra på det! Jag och Ellinor sprang ju det i måndags på 44 min - och jag vi kubbade (sprang jättefort) inte alls på hela vägen!
GOSH!


Nathalie i min paralell klass är med:)) Flera månader gammal men wow, häääftigt att vara med i en musik video ;) :D

Spanska provet avklarat hemkunskap provet på Fredag. Jag dör så mycket jag längtar till praon. Visst har vi enormt mycket och stora saker att göra, men betydligt mycket lättare att ha tre veckor på sig(PRAO+höstlov) än bara en helg.
TACK!
Idag åkte förresten pappa och Lisa till New York. NEW YORK! Jag ville följa med. Men fick inte. Det var deras bröllpsresa tror jag. Två år sen bröllopet-men bättre sent än aldrig:))

Nu måste jag läsa lite hemkunskap.
PUSSHEJ!

Grattis

Får bara inte glömma- Ellis blogg fyllde ett den 22/9
Grattisgrattis:))<33

Fredagsmys

I fredags skulle jag, Alida, Cathlin och Malin på träning med 93:orna. Men när klockan var halv hade inte ens tränarna dykt upp, så Cathlin ringde en av hennes kompisar i 93 laget och frågade var alla var
-Jag tror att vi har match idag, så träningen är nog inställd.
Tack.
Så där var vi helt i onödan ombytta. Varför inte ta tillfället i akt och göra det bästa av situationendär fick jag till det!) vi pling på hos Cazandra som bor typ fyrahundra metar därifån:) Haha, vad som hände där I wont tell you!
Jo, hon skrämde bara skiten ur oss :P


Hallå vi är tonnårstjejer, vi älskar att fotograferas! :))

Lilla-söt-mobbade Alida får avsluta detta inlägg.
Nu skall jag o sova och läsa uro Singoalla som är enooormt seg pga att den är skriven på tidigt 1800-tal. Asså det är som att läsa ett annat språk! Jag blir helt MATT i huvet!
Godnatt!
PUSSHEJ!

Top shop

I torsdags var det V.I.P. kväll på Top shop med Imelda. Hon hittade tre urtjusiga plagg och ett klockhalsband. Jag köpte ett par örhängen och en kjol. jättefina! Det blev hundra åttio kronor tillsammans:) Åh, jag får sån ångest hela tiden när jag ska handla något. Jag kan bara handla flera plagg på samma gång om det är rea. Annars känner jag att jag kommer att bli p.a.n.k.
JAG SPARAR JU TILL FLÅRIDDA!
vill ha ett par Converse men jag sparar sparar sparar!
Bild på de två bedårande inköpen får jag klippa ihop tills imornn.

DAMN.

Datorer, Steriors, TV-apparater och allt annat tekniskt packas ner imorrn. Jag får krupp på slarverier och folk som är virriga virrpannor!

Påtal om virrpannor, jag trodde att vi skulle spela match på Tuna, men det var idrottshallen fick jag reda på från Sandra på facebook. Thank you for facebook!


Flyttar

Åhelvete. Kartonger överallt, tomma väggar och tomma hyllor. Jag blir knäpp på massproduktion. Skanska är slarviga. De la fel golv i hela vårt hus när huset blev byggt så nu ska de fixa misstaget. Men detta innebär att vi måste tömma hela huset på prylar som inte väger ett ton. Så vi flyttar över till mamma tre dagar tidigare.
Asså kan det bli mer opersonligt? Jag bara uundraar, hur blir det nuu...

Lisa och pappa till New York på Onsdag, så de slipper vara hemma:))
Jaja, men det är jobbit ändå!

RSS 2.0