min outfit

okej vekans absoluta avorit outfit förm mig var denna

"chinos" från vero moda på rea:)
randigt linne från Zara
Halsband från UR&penn
Jaja, nu vet ni det:D

11


Vad skkönt. Vi slutade kl 11 idag MAHAHAH!!
För Ingar var borta från syslöjden och Susaanne sa att vi fick slippa elevtiden:)
Frida jag och Peldan åt kötbullar coh makarkoner hos den förstnämnda:D mooomms!
Frida har klippt sitt håt idag, fick tyvärr inte se resultatet för jag var tvungen att sticka innan hon var klar.
For snabbt till stan och träffade mamma och lilleplutten:D
De åt yoghurtglass och jag åt nån slushiceglass. JÄTTEJÄTTE GOD MAGAAAAD!


Jag har vänner, här är två av de bästa!:D
Imelda & Frida för er som inte vet
jag vet lite nördigt kanske men I love 'em<3

...Å kolla valnöten, den e ju formad som ett hjärta! lite?!


...slushiceglassen med jordgubbssmak, finurligt var?:)
Jag år jordgubbar från italien igår för tio kr som var himmelskt goda!<3

Fortsättning...

Jo som sagt, no provet, check! Emigrations uppsats, check!
Efter skolan dvs vid 2 hade jag, Frida och Gurran följe hem. De följde med över till Gunnsan och vi (gustav hoppade) studsmatta. Frida sola och jag satt å prata.
Tillsist tröttnade även gustav å fjongpång så låg frida i nästan bara i underkläder och solade och gustav bara i byxor, hm. Ocj jag hade shorts o linne och pratade:D
vid fyra tog jag busse till lomma och hämtade hem min cykel som stått på busshållsplatsen.
Tillbaka till Lund
RIngde Frida som kom till Konsum och vi köpte Twister. Vilket måste vara min favorit glass. Hur god som hälst. Jag älskar det där mjuka gula i mitten, mummmmsss!!!
Tillbaka till Gunnsans studsmatta.
Låg och pratade med varandra i ca 2 ½ h, och soola.
Frida blev brun, inte jag :(
Nu har hon stuckigt hem men innan dess kollade vi på youtube på klipp från benchwormer och clerks 2, och andra bloopers

Jag lägger upp länkar senar till en av mana abdolut favorit filmer

Frida

Nu var äntligen kemi provet över. och Emigrations redovisning:) Kemi provet  var mycket enklare än vad jag trott.
Nu ska jag äta, skriver lite senare, jag har mycket att berätta:)
Pusshej

klar

WHOBADOBBADOHOO!!!
Jag är äntligen nästan helt klar med So arbetet. Fy vad skönt!
Ville bara låta alla underbara få reda på detta underbara!:) haha.
 Kusinerna kunde inte komma så ingen träff med dem.
tillsist. Nu ska jag plugga vidare på NO läxan som jag får vredesutbrott på varje gång jag kikar på den. Men nu  ska jag ta mig i kragen och göra åtminstonde G uppgifterna där jag her en yttepytte chans på att klara:)
KRAMEN!

Plugg

Åh nej, jag har jätte mycket att göra!
Usch!
Hela min so uppsats om emigranterna ska var klar tills imorrn och jag har bara gjort halva. Inte nog med det så har vi kemi prov imorrn som INGEN inte fattar NÅGONTING på!
Hela klassen gick till rektorn idag(för manuel var inte där) och klagade. Det var bara tre stycken som fick prata, vi andra knuffades ut ifrån hans rum. De tre som var kvar där inne sa som det var att vi inte hade gått igenom ens alla frågorna på G nivån och att vi borde flytta provet åtminstånde en vecka frammåt, är det lönt att skriva ett prov som förmodligen alla knappt kommer få godtjänt på? hmm..jag är riktigt arg
Så igårkväll satt jag och grät för att jag var så arg och frustrerad. Asså jag är inte den typen som brukar gråta, men när någon är så orättvis som manuel är nu så pallar jag bara inte med det. Då är det nock!

Nu måste jag fortsätta med SO arbetet.
Puss o Kram<3

Mina kuseiner kommer strax och jag hade tänkt vara klar med läxorna tills dess, lyckatill!

tidigt

YESYESYES!!! Idag slutade vi efter Idrotten dvs vid 12! WOHOO!!
Så nu ska jag faktiskt gå ut och sola, man får passa på :)
Sen ikvälll så är det träning med damlagets tränare, spännande:D
Puss på er!<3
Jag ska köpa en baddräkt, är det nån som har tips på någon. Jag har bara hittat denna som är från h&m. Sen finns det ju såklart jättedyra från nelly.com men jag vill inte lägga mer än 400 kr

Sol+glass=sommar

Vilket härligt väder det var idag!:) hur skönt som hälst!
Asså nej, jag kan inte skriva nu. JAG HAR LÄXOR :@
Skriver kanske en rad imorrn. Men jag hade i vilket fall som hälst jätte trevligt idag i stadsparken med glass<3 :D
..å jag har bränt mina axlar:)
puss på er:)

p.s. är det nån som vet nåt om emigrationen till amerika?

Konfirmation

Idag konfirmerades min systeryster malin. Det var verkligen en jätte fin cermoni och kyrkan var jätte vacker!:) I En del av cermonin så fick konfirmanderna 1-10 rosor och sa något som hörde ihop med siffran, sedan gick de ut till bänkerna och gav sina rosor till sina familjemedlemmar. Malin hade en ros. Hon sa " En ros för att vi tror på en gud". När hon sedan kom till våran bänkrad gav hon rosen till mig! <3 jag tänkte verkligen på hur mycket hon betyder för mig! När de sedan sjöng en fin psalm så grät jag!
Jag har aldrig gjort något sådant förut! Jag blev bara så rörd och jag sa till lisa "ge mig en näsduk innan mascaran kladdar!"
Det är nog ingen som förstår hur jag kände, det var en blandning av masa olika saker, ledsen för att jag varit sur på henne, onger för vad jag gjort mot henne, kärlek för vad hon bertyder för mig, ilska för att jag slutat bry mig om henne så mycket som innan, glädje för att hon gav rosen till mig ( hon kunde mycket väl ha gett den till sin mamma som satt närmre, men hon sträckte fram den till mig), längtan till min konfirmation och hopp om att jag får gengälda nåt till henne.
Okej, tänker väl ni, en ros, so? Men som en bild som kan säga mer än tusen ord så sa den rosen mer än miljoner!<3

sjätte från höger

Längst till höger

Malin<3

Marsmallows x2

Gud vilken lyckad kväll det blev igår! Imelda, Astrid och Katti kom vid nio och sedan satte vi oss i Folkparken. Efter att vi hämtat plattor för att lägga grillen på så tände vi den. WOHO, vi trodde att hela Fp skulle brinna upp! Vi satt och grilllade marsmallows och snackade skit och Frida kom :) med sin micke. De stannade också och vi hade skitkul!
Vid 11 gick vi in till mig(För allas vetnad, vås grannar var där inne också så sammanlagt var det 13 pers hemma, utan att det var fest eller så!). När vi kom in började jag att fläta astrids hår. Gud, det tog fantamig en timme, men det blev skit bra!
Nu ska jag gå & klä på mig :)
Pussar!<33

Marsmallows x1

Åh gud vad jag har gjort mycket idag. Sådär. Efter skolan hade jag tänkt åka till lomma och städa mitt rumm för malin konfirmeras ju som sagt. MEn jag hann inte för kl tre skulle jag träffa emilia på takdroppet och så skulle vi servera barnen med glass och våflor. Vi fick också, så klart, annars hade jag aldrig gjort det!:P
sEdan cyklade jag upp till stan fort som fan och träffade Astrid Kathinka och Imelda. Vi skulle äta glass på glass kulturen, men kön var för lång, så vi cyklade till Ö&B och skulle handla DÄR, men glassarna var nåt plastskit, så vi handlade godis istället:)
Inte så stressigt kanske:P
Tillslut: Vi bestämmde att vi ska grilla marsmallows vid nio ikväll i Folkparken. De fixar engångsgrill+Marsmallows och jag fixar filtar, Trevlans!
Nu måste jag hjälpa mamma att duka annars gör hon det själv.:P

Bowling

jag vet att det fortfarande är fredag, men i ONSDAGS bowlade jag med konfan. Bowling är tråkigt. JAg smygfotade Johan och Emma, för de såg jätte roliga ut när de rullade iväg klotena!:) Emma lyfter sitt ena ben baråk hur högt som hälst och johan typ sätter sig på golvet och vrider benen jätte konstigt bakåt? HAHA! De misstänkte nog att jag fotade+ jag är ingen mäster fotograf, så bilderna e snäppet suddiga!:)

Lisa, Johan och jag som älskar min outfit just speciellt idag:)

Caféteria

Jo jagvet, nu är det frdag. Men i MÅNDAGS stod jag och elliknorr i caféterian. Gud vad jag var mätt efter den dagen asså. 5 mini baguetter, riskaka, oboy, te, lång baguett, äpplen, kanelbulle, juice. Ja, det var allt. PROPPAD med mat med andra ord. När klockan närmade sig 14 så stängde vi och jag och Elli fotade oss själva lite. Det var med  andra ord en väldigt trevlig dag!:)

gud vilka blåa ögon jag har på bilderna..:O

DUktig

NU HAR JAG ÄNTLIGEN KÖPT KONFIRMATIONSPRESENT TILL MAAALLIINN (<333333333)!!
Det blev nästan precis vad jag velat ge!
å jag kan ej skriva vad det är här på bloggen ifall hon skulle läsa det. Så efter lördag så kommer ett foto på "the thing"

Hehe. Det var konfa träff igår. Vi bowlade. Världens trågigaste sport. Till och med friskis är roligare. Vilket fall som hälst vann Lisa över mig med 4 poäng! aarrgg... jag ledde hur länge som helst!
Bilder kan komma senare när jag är hemma, med lite tur:))

Nej gud vad tråkigt jag har det!!

slut

SÅÅ nu är snart skolan äntligen slut, eller iofesej så har den slutat det är bara det att jag gillar skolan så mkt att jag gärna sitter på övertid

hmm..

Kanske inte. Jag har utvecklingssamtal om 26 min och tycker inte att det känns nödvändigt att åka hem till lomma , både för att jag inte hinner och för att jag inte pallar. Så jag sitter här och skriver om ull och väntar på pappa, hur kul som hälst!
Sedan ska jag trräänna!
vi ses där biatches!<3

Syslöjd


Är de inte fina?<3 dessa har jag precis gjort klart i syslöjden där jag är nu, så det blir inget långt inläg:)
Jag skriver mer ikväll kanske, jag vet att jag inte skrivit så mycket på några dagar:)
PYSSAR<3

rädda mig

snälla någon rädda mig från denna hemska nästeppan. Är det pollenallergi kommer jag att slå ihjäl min pappa som jag troligtvis fått genen ifrån. Nej, var inte oroliga, jag ska inte döda min pappa, jag älskar honom alldeles för mycket! Men kan man ärva allergier? Isåfall har jag det, om inte, ta, då har jag ett helvte famför mig ändå.
Det bästa av allt med det här är att jag vet inte om jag är allergisk eller om jg bara hr någon snuva, jag kanske klagar i onödan, kul va? HEHEH.

Åhh..back 2 the SO-arbete. C u 2morrow.
or I'm going 2 go 2 bed and sleep and I'm going2 stop writing nmbers insted of letters and I'm also going to stop writing in english, becouse my english sucks!

SOV GOTTTTTTTT

Allergi

Efter kyrkan idag åkte Jessica & c:o till hennes farmor. Påskäggsletande, igen. Denna gången gömde jag och malin småpojkarnas ägg, jättesvårt. Långt inne i en buske och bakom ett växthus bakom plattor. Efter ledtrådar + en kvart så var äggen upphittade.
Sedan var det vår tur. Killarna hade gömt ägger i en säng och längst in under en annan. Det ägget som jag skulle hitta fanns på det sistnämnda. Efter allt letande åts äggen och efter detta kände jag mig över körd. Det känns som om jag har stopp i huvet, kliar lite i näsan, den rinner till och från, kli i halsen och trött. Fyfan vad jobbigt. JAg vet inte ens vad det är, kvalster har jag varit allergisk mot, hundar har jag pytte lite, pollen? hööö jag vill sova 18.55. BLÄ

Väska

A jusdet, På förmiddagen var vi på erikshjälpen. Jag hittade en jätte stor skinnväska för 40 pix :) jättefin.
 Hade tänkt att ladda upp den men jag hittar ingen sladd för att koppla in moblien till datorn för tillfället :/
Ni får helt enkelt lita på mig för tillfället!
Sladden är hittad!
Kolla så fin!

Haha, det är typ bara jag som tycker att den är fin, eller?
+ vi har lyckats komma på att om man bööjer armarna foch lägger händerna bakom nacken så ser det ut som om armarna är amputerade frammifrån. Jag och Malin hade jätte kul åt detta upptäckande. Jag hade en fin bild på henne innan, men tog bort den när hon ville det.

Bunkeflo

Vid 14 tiden igår åkte jag, Malin, Lisa och daddy till Bunkeflo för att hälsa på några vänner. Jodå, det var trevligt men vi åt  och åt och åt...hur mycket som helst, så tillsist smakade inte maten nåt! D.v.s. efterrätten sakade inte nåt :(
Efteråt parkerade jag och malin oss vid Isaks dator och surfade runt på olika videoklipp. Jag är lite efter så jag vet inte hur man får in videoklippen på bloggen, men här är länker till ett sjukligt roligt klipp där en kille mimar till numa numa :)

http://www.jesper.nu/filmer/parodier/5715-Numa_numa_mini/

SNÄLLAA!!

SNÄLLA!
Kan någon som är bra på blogg design kontakta mig med en kommentar. För jag är helt handikappad vad gällande sånt. Jag har INGEN aning. Någon som vet hur jag kan designa om bloggen, t.ex. sätta in bilder runt om inläggen, som ramar? Kostar det? Kan du säga några koder eller någon sida?!
JAAAAAAA!!!!
snällasnällasnällasnällasnällasnällasnällassnällasnällasnällasnällasnällasnällasnällasnällasnällasnällasnällasnälla!!!

ååhh...tabbar, varför inte

TABBE DAX IGEN DÅVA!
Det blev ingen simmning idag på idrotten så vi slutade som vanligt:) Efter skolan gick jag, Frida och Elli och köpte glass. För att ni ska veta vilken glass det blev så valde jag & frida twister medans elli köpte en magnum.  VIKTIGT.
I allafall. Jag och Elli hade följe med cyklarna hem och Frida åkte buss. När jag och Elli stod och pratade utanför henne en stund senare kom en buss påväg till stan. (frida skulle till stan för att träffa Frida 2) Bara så ni vet så skulle Frida mycket väl kunnat sitta på den bussen! Men det gjorde hon inte. Fast jag vinkade. För det satt en tjej på en plats där Frida alltid sitter om den är ledig, hon hade en svart adidas tröja på sig-precis som Frida äger, tjejen hade brunt hår - precis som Frida. MEN DET VAR JU INTE FRIDA!!! Jag kan ju omöjligt ha varit den enda som vinkat åt någon man inte känner. Men jag kände mig så jäkla dum!
Denna tabbe förgyllde säkert Ellis dag som tyckte att det var skit kul, men jag ville ju mest sjunka genom marken när jag insett vad jag gjort

koko

JAg fullkomligt ÄLSKAR denna bild! För min humor har inga gränser..

sorglit

Vad har hänt?
Du gick klädd i svart. Jag gillar inte när du är ledsen, jag blir också ledsen. Hoppas allt löser sig. Jag bryr mig bara om dig. Snälla må bättre! <3

pinsamt

okej, nu ska jag inte avslöja allt för mycket. ni som var på handbollsträningen kommer att förstå. så  här är det. en kille som kom efter vår träning har färgat håret. okej, so? jo, han var svarthårig innan och är nu kissblond. egentligen så bryr jag miginte, inte min ensak direkt. Men när han ställde ner sin väska en bit bort kollade han åt mitt håll och ni skulle sett vilken min jag gjorde, gud vad skämmigt! Jag kännde verkligen hur jag gapade och typ spärrade upp ögonen.
Det var helt klart min tabbe idag. jippikajej, woho, utskämmd...

Inbjudan

Nä, nu måste jag krypa ner till kojs, åhnej, jag som skulle plugga idag, fasiken!
HAr förresten tänkt att börja dela ut inbjudningskort till min konfirmation. Men jag har ju 0 i kreativitet i sådana här grejer, så hjälp kanske??

Gud

Ojsanhoppsan. Klockan är 21.35, jag hade tänkt att gå o lägga mig snart. Men det sitter ett helt gäng killar ute i vardagsrummet(som man måste gå igenom för att komma till badrummet på ovanvåningen) eller i allafall tre. De kollar på fotbolls match, jag vet inte när den slutar!! Jag hatar fotboll, framför allt den på thevhen :(
Idag har jag varit och kollat på bikini/badräkten igen på NewYorker, men bestämmde mig för att inte köpa den. JAG ÄR FÖR LÅNG! :@ och mina kroppspropotioner har blitt helt sjuka efter sjukhustiden...
Så nu är jag klar med det lilla klagandet :) Jag har faktiskt precis kommit hem från en tystgudstjänst = ett aktivitetssteg = JIPPI! SÅ nu har jag bara 7 kvar+2 gudstjänster, sedan är jag klar,färdig,done,redo för att bli konfrimerad! visst e jag grymm!

Sweet sixteen

.. är patetiskt!
Några tjejer eller killar som fyller 16 år och vill ha en megajättestor fest! Vad sjukt. Lägga ner hundratals dollar på en fest. Asså de fyller ju inte ens 18, och blir myndiga. visst, de får körkort, men , nä. Det håller tyvärr inte. Asså hela grejen är sjuk! Men det blir så sjukt att det fakriskt blir roligt:) Tjejerna och killarna blir så arga på sina föräldrar (som pundar upp hur mycket pengar som hälst) som betalar hur mycket som helst, bara för att fpäronen råkar ge lambuginin, BMW'n eller Mercedercen vid fel tillfälle. Eller något annat fånigt.
Det är DÄRFÖR jag tycker att det är så roligt:) som dessa barn kör med sina päron..ajajaj!
Nu är det träning om 34 min och jag har ej bytt om, dax att göra det?

ÅHH... Eva i min klass är i Thailand! Någon mer än jag som är AVIS??

Rubriken har talat.

Elliknorr

Ny dag, ny SKOLdag :( Så, nu var påsklovet över och skolan var igång igen. Kul att börja med den längsta skoldagen, 08.10-15.00. Kanske inte så läng, men vi har sex lektioner + jag gillar att klaga.
Efter plugget ( <-- jag e cool!) följde jag och Kathinka med Ellinor hem. Vi åt yoghurt. MUMMa, med crunches! Och drog de sämsta vitsarna som var jätte roliga!! Kathinka sa : om man sätter in en brödsmula närmst näsan kanske man inte gråter, För det är ju därifrån tårarna kommer! Sicket geni hon är va? Sedan hände inte så värst mycker mer. Studsamtta! KUUL! Nu är jag hemma!
Puss & Kramen

GLASSIGT VÄRRE

Nu är det en ny dag och nya glassar! Snart ska jag ila iväg till glasskulturen och köpa två jättestora glasskulor! mmm, jag älskar glassglass i stora lass!! Får se vilken smak det blir. Sist Passionsfrukt och vit choklad. Två smaker jag verkligen tipsar omm att smaka!GUD VAD GODA!
hejdå!

Kväll


bara en snabbrevy av vad jag sysslat med de senasete 4 h=) För er som undrar
NU SKA JAG SOVAA SNAARK!
Snusa sött :)

fortsättning..

JAja, nu var äggletandet över. Jag är fett grymm. Jag hitta mitt först! I brevlådan, som var det första stället jag letade på:)) I´m the best of the best!
Iallafall...På bussen mot entré så satt en tjej och fifflade med en rubriks kub. DET blir jag imponerad av. Sådana som klarar av sånna, så jävla häftigt!

Efter att hon klarat den första(ingen vanlig utan med typ 10x10 sidor) tog hon upp en ny. Jag hann inte se ifall hon klarade den:(

Väl på entré checkade vi in affärerna. Asså entré är mycket mindre än vad jag trott !:@ Men affärerna har större utbud tror jag:)
Mina inköp blev en sån dära hippi band runt huvudet från gina och ett par oranga pärlhöhängen



hippibandet =)


Alla som vet var jag var i tre veckor; Är inte denna "bikini/badräkt" perfekt för att dölja ärret?:)
Jag har tyvärr inte köpt den än. Måste prova den bättre nån dag. Finns på New Yorker för 199 pix
snälla säg vad ni tycker, ska jag köpa den?

entré

Så, nu är jag hemma från entre.
Asså köpcentret var väl helt ok, men jag tycker inte att det är SÅ bra som många säger. Men, men. det är väl upp till var och en att avgöra det:) Jag bor närmare nova och tycker mer om det:)))))))
Nu ska jag leta ägg. fortsätter sen...hihih

Kyyrrkkaaa

Idag har jag gått i kyrkan igen:) och idag var jag minestrant, jag är så duktig! Jag kommer att bli genomkristen snart! Eller, jag får ju gudstjänststeg för varje gurstjänst, så det är därför jag går :D
Bara så att ni inte går mist om denna extremt viktiga lilla notis.

Snart ska jag dunsta till stationen och träffa sandra. Sedan entré. alla tycker att det är jätte bra och alla pratar så bra om det. Så jag har rä


puussk

strax ska jag och c:o (familj) åka till mammas sambos föreldrar och fira påsk. Hoppas på ett påskägg^^ Hur många påskägg brukar man få? Jag har i allafall bara fått ett ensålänge.
Jag har dessutom börjat tröttna på att det blåser hela tiden. Kan det inte va blixstilla nån gång. Det blir så kallt när det blåser! >(
Nej, nu måste jag pyysaa
Ha en tr3vlig kväll
puusssk<33

handbollsläger

Hemma från handbollsläger i LINGVALLEN, inte lindvallen.
Väldigt kul.
Mun usch var få vi är i laget. Vi var elva pers med. det är ju trevligt och så, men så få. Tänk om vi måste splittras? Nej.
Nu är jag supervältränad! hihihi Naat


lugi

Åhh....träningsläger. En träning nu halv 10 som jag tänkte gå på. Sedan bär det iväg till lindvallen. Nu är ni uppdaterade om vad som kommer att hända. Jo, jag kommer nog inte blogga förrens imorrn kväll igen, if you want to know!:)
Asså är det bara jag som sover JÄTTE dåligt :( jag borde köpa en räkna får film..

Modell för en dag

När jag vaknade imorse drog jag på mig mina löpar skor! ..och sprang i 20 min 4 km! att jag orka.
Vid 12 kom Lisa och hämtade Malin, mig och Hampus. Hon körde och lämnade Hampus hos hans pappa, sedan körde vi till Turning Torso (stavningen-HJÄÄLP!). Uppe på tolfte våningen "anmälde" vi oss och sedan blev vi sminkade. Hon frågade hus jag ville ha det. Jag sa "mycket färger och häftigt". Sminkösen sminkade mig med blå, rosa, lila och glitter ögonskugga, en jättefin rosa rouge + foundation/mascara. När Lisa och Malin också var  sminkade bytte vi om och började posa :)
Det tog kandke 45 min tills vi var färdigfotade. Sedan vänta, vänta, vänta. Sedan en kille som visade oss in i ett rum. Där fick vi välja ut 22 foton att köpa som familjepaket. Det var dyrt. Mer än så säger jag inte.
Tja. det var väl en ganska bra sammanfattning av dagen.Därför hann jag inte med att komma till handbollsträningen, ävon fast jag hade packat och ville :/
Här är några foton:




Påsk

Snart påsk. :)
Idag ska vi "fira" påsk här hos papps:) så jag malin och hampus förbereder med att baka bräd, kladdkaka och handla en massa. Det ska bli gott. Mums.
Recept på et jätte gott grovt bröd kan dyka upp senare ;)
Happy Easter Chickens


Sabiiina


Sabina igår:)<3
Blev [mycket] mer lyckat än vad jag väntat + jag älskar sabinas "impulsköp"
Tja, annars inget speciellt
Jo. Bara för allas vetande. Jag sov JÄTTE dåligt inatt, DÅLIGT.
jag somnade ju aldrig, vem vet lixom inte hur det känns att bara ligga där och inte kunna somna, bläää

Men jag överlevde natten iallafall. thank goooood!

Sabina när vi åt kebab. Hon ville att jag skulle klippa ut ansiktet

Skåne

Min mormor fyller år imorrn och vi fírade det genom att åka runt i skuåne och kolla på gruvor och annat som hon gillar. Synd bara på vädret - det som har varit så bra, blev så tråkigt idag :(
1:sta ggn alla kusiner träffades. Väldigt kul! :)







Kulglass

Har inte laddat upp några inlägg sen i torsdags :(
I fredags fick vi sluta tidigare, 11.40, om vi vill slippa idrotten då och ha 2h idhlektions på högevall nästa fredag, jaja, helt ok!:)
Jag och Imelda träffades i stan och vi åt kulglass, Första i år! Mums..!
Passionsfrukt&vitchoklad


EMILIA!!

Ikväll ska jag vara med EMILIA! :DDD lalalala!!
+ efter påsklovet så är det bara 1 mån 16 dagar till min b-day och enligt Imelda så är det 8 dagar till hennes <3 (hon missade att det bara är april, hon fyller år i maj!:)

SOMMAR

Vem håller inte med om att det var dunderskönt väder idag?
Jag fullkomligt älskade det. Jäklar vad jag längtar efter sommar nu!



Lovisa & Eva:)

SOOLIIGT:))
f.v.Emeilie, Maria, Kathinka, Imelda, Sofie, Elli, Magda, Axel, Capi, Martin

Fullt upp

Åhh...vem älskar inte kemi förhör! inte jag. Verkligen inte som första ämnet på dagen.

Efter skolan skulle jag ha följe med frida till stan som skulle vänta på tåget. Jag cyklade hem för att hämta plånboken (jag skulle fika med sandra senare) och när jag var hemma fick jag en påminnelse på mobilen om klippning och konfirmationsteg som var samtidigt. Så på väg tillbaka till stan cyklade jag innom frisören för att se ifall hon hade en tidigare tid, vilket hon hade. Jag kunde klippa mig direkt. Jag ringde faktiskt Frida och sa att jag inte kunde träffa henne i stan, jag är faktiskt snäll. Frissan piffades upp och sedan stack jag in till stan för fikan med Sandra. Vi satt på mormors i en och en halv timme! Riktigt trevligt :)) Halv fem fick jag brottom för att hinna cykla hem om och hämta konfirmandsboken innan konfan. Väl framme på konfan var det bara jag och Emelie.
..och sören andersson från andersons begravningsbyrå. Det var väldigt kul/interssant att lyssna på vad han sa, lite sorgligt också. Visste du att man kan få en gravkista lackad i t.ex.grön med lila prickar? inte jag iaf.
Det var klart vid halv 7
halv nio var det tillbaka till kyrkan för att gå på tyst gudstjänst, för att få ett steg till:)

sista dagen

Förresten, bara så att alla vet. Idag är det sista dagen för att ladda ner filmer och låtar gratis. Imorrn får de söka upp även privatpersoner och stämma även dem. Efter vad jag förstått, rätta mig ifall jag har fel! :)
PoK godnatt :* 

Löptränig

På kultiden idag bakade vi nyttiga cookies.
De blir faktiskt ganska goda när man har mycket choklad:)
Här är receptet

Ingredienser till 20 st.

  • 100 g smör
  • 1 ½ dl råsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 ägg
  • 1 dl grahamsmjöl
  • 1½ dl vetemjöl
  • 1 dl havregryn
  • 1 tsk bakpulver
  • 100 g hackad choklad
  • 1 dl solrosfrön

  

 bild på coockies       

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Placera ett bakplåtspapper på en plåt.
  2. Blanda smör, socker, ägg och vaniljsocker i en matberedare.
  3. Tillsätt sedan övriga ingredienser.
  4. Forma till små bollar. Placera på plåten och platta till lite.
  5. Grädda mitt i ugnen ca. 8-10 minuter.



Men till det viktiga.
Idag sprang jag för första gången ute med laget igen sen sjukhustiden. Skönt att slippa bollhusets löparbana. Puh!
Bort till sankt hans backar. Vaaarföörrr??


RSS 2.0