Erik Hassle

Evalishous ringde mig från Erik Hassles konsert i Mejeriet när han spelade "Don't bring flowers after I'm dead" EXTREMT bra låt.
Hyllningsvideo

Godnatt!

Das kleine krokodil


Det vanliga idag. Skola, morföräldrarna och Ungdomskväll.
Till ungdomskvällen skulle man ha köpt en present för cirks 20 pengar - jag köpte en kylskåpsmagnetstvättklämma i Xtra Large. Detta var för att vi firade allas födelsedagar på samma gång, så att man inte glömmer någon så att den personen blir sur. Tummen upp för det - Riktigt roligt! Vi lekte med en tärning för att dela ut presenterna. Vill ni veta hur leken gick till? ring 07.... HAHA!
Själv fick jag med mig en wunderbar mugg och ett ljus med Madonna på (inte artisten, en gud av något slag..:)

Åh! På vägen hem från skolan cyklade jag först förb en stelnad uppochner vänd igelkott som något djur hade ätit inälvorna på så att man såg revbenen och sen var jag några centimeter ifrån att cykla på en gråsparv! :( buhäää!

hoboes


Saan att bilden blev suddig! :@ Men fyfan va kul det va att ta bilderna. Mobilen staplades på min väska och böcker och helt sjukt bara. Favoritbilderna är på Frida(orange pil) och gustav(bilden till höger) de ser asballa ut, synd bara att man inte, somsagt, kan se bilden på Frida på av paints lågkvalité. Jaja, that's life:)

MITT NAMN ÄR MED I MATTEBOKEN S.70, RÖD Z, GAMLA BOKEN.
Tyvärr så har Jessica fel på just denna uppgift, det är Gunilla som är géniet i detta fall:/
HOWEVAAAHH








Coldplay

This  song is very good, give it a shoot:))

Tisdag igen då vilket betyder att jag ska fortsätta med mitt MIKA arbete. (hihi vet ni vad? Varje dator på Svaneskolan är det någor speciellt med. Den som jag sitter vid nu t.ex. har ett tagentbord vars mellanslag är intryckt, så jag behöver bara nudda den lite så blir det en mellanslag! Lite touch-effekt på det asså:)) GREAT!)
Det var en gång en pojke som hette Michal men idag kallas han dock för Mika..
BYZ coolingar
PUSSHEJ


Mätch

Inget och skryta med. Det gick sisådär. Vi förlorade med tretton bollar. Första halvlek dålig andra dålig med ett plusstecken i hörnet, fö det blev lite bättre. OCH JAG VAR INTE DÅLIG FÖR ATT JAG HADE SOVIT ÖVER HOS IMELDA! jag var dålig för att Lundagård var duktiga helt enkelt. sådetså.

Nu skallllll jag gå och borsta gaddarna och gå och lägga mig. Imorgon är det skånelags-träning. PEPP PEPP!
men först är det natti natti och skola. jippi.

Tjejkväll


Dubbelhakan på mig är med - allt är med!♥

singing imelda

Efter bion med Sandra och saentiolog-rabaldert hämtade jag Imelda och vi gick ner till Malmborgs och handlade saker till myskvällen inkl. hyrde filmen YES-man. Astrid och Kathinka dök upp vid nio. Bussen till Lomma gick redn vid 23.10 -vilket betydde att jag inte skulle hinna vara där alls läge! Så jag sov över. (Jag vet att det är ytterst oklokt att sova borta natten innan en match men 1. Jag skulle ha varit hemma jättesent om jag tog nästa buss 2. Jag var tvungen att träffa dem, det var sjukt länge sedan sist 3. Jag somnade tidigt och sov utmärkt! Jag lovar! 3. Jag power napade vid två tiden) Efter YES-man, två ton godis och diverse snacks sattes Brekfast at Tiffany's på. Vilken jag somnade till bums. Fast jag hann äta lite Ben&Jerry's först. tummen upp för det!

BURKAR


Budget bild om något-tagen i bilen med mobilkamera när vi kör.♥

Igår lyxade vi till det med att farmor kom till oss och vi körde till erikshjälpen. Mums på secondhand!:) biblioteket där jag träffade Bea hem ch ladda inför kvällen. För på KVÄLLEN då jäklar!
Först träffade jag Sandra(som hade äckligt sngga jeans för 40:- på gina-rean!:O) och vi tog oss till SF för att hämta ut biobiljetterna till Prinsessa. Är det någon mer som har sett den? Den var jätte gullig och fin♥ Efteråt gjorde jag ett stresstest när vi väntade på att Sandras pappa skulle komma och hämta henne. Asså det var inte helt hundra jättekul!
Först bad han mig att tänka på en massa olika personer som påerkade mig hit och dit och sen skulle han tvunget veta vad jag vill förbättra i mitt liv! Vilken idiot. Nej, jag tänker ivnte tala om det för någon främling! Tillsist sa jag att jag verkligen aldrig skulle läsa drs hittepå-bok och begav mig.
Pappa sa att det förmodligen var det saentiologerna.
(damdamdamtdmdaaaaaamm....!)


Kultis

På kulturnatten strosade jag som sagt runt med Kathinka och Ellinor. Nu har jag äntligen fått lite lagom fula bilder från kvällen. Att det var en superbra kväll behöver nog inte nåmnas!




Nu ska jag byta kläder till något mer passande för handbollsamatch.
PUSSHEJ♥

Kulturmatten.

Hihihih ser ni min fiffiga stavning på Kulturnatten. (Oh vad töntigt!) En vecka sen kulturnatten då jag, Kathinka och Ellinor letade lycka i form av helium-ballonger. Det var viktiga saker. Det var en sseriös fight om de tre heliumballongerna som två från fysikum kom ut med (Heliumen till ballongerna var slut vilket gjorde oss ytterst besvikna. Då såg vi två killar komma ut ifrån byggnaden med två helium ballonger..) och de jäklarna gav inte oss ballongerna, utan två små flickor med en piss-störig mamma som inte kunde säga ifrån ordentligt. Dialogen när jag gjorde allt för att få dessa ballonger såg ut enligt följande:
J: jessica, M:mamman K:udda kille som trodde att han skulle få en när han precis släppt iväg en upp i hemlen E:elli
J:-Åh.! Kan vi få en ballong?!
M: Men min dotter borde ha, barnen först
J:-Jag är barn. Jag är under femton!
M:Hehe, de små barnden
J:Varför kan inte vi få en iallafall?
K:Jag vill också ha en
E:Han släppte iväg sin precis.Han borde inte få någon!
(Killen försvann..)
Killarna på trappan gav mamman ballongerna och jag blev sur.

Tillslut fixade Elli två ballonger och videoklippet blev såhär:


PUSSHEJ

Videoblogg

Samma youtubeklipp på mig och Elli som Elli har på sin blogg:)) vi tog dessa två när vi var påväg till SYO (Studie Och Yrkesvägledare) och (vänta! Kom precis på att bokstäverna i Studie och Yrkesvägledare inte stämmer överens med förkortningen..hm..vilken kulring!) härmar lite stockholmska. Hur bra vi var på det är helt upp till er och tycka. Konstig svenskamening där, ja. Men jag vill bara ladda upp klippen nu. Orkar inte skriva!!GAAAAHHHH


"Ganghi, Gandhi for ever in my heart..."

BLOGG IMPULs

Åh, jag fick bara en bloggattack precis och kände att om jag inte skrev ett blogginlägg precis just nu så skulle jag kräka ner Engelskan!
För jag kom på på matten att många som sitter ochräknar pratar med sig själva! HIHIHI det låter jättekul!
och sen är jag in deep need to tell you gys about one thing-jag fick MVG på Buddhismen/Hinduismen arbetet!
Så, allt, nu börjar ingles
PUSSHEJ<3

bloggDISASTER

Jag är katastrofdålig på uppdateringen nu känner jag. Jag ber så ödmjukast om er förlåtelse. NO:n kallar, så jag kan inte täppa igen de blödande såret här på bloggen riktigt än.

PUSSHEJ!♥

Tävling


Tittade llite på fokis blogg och tittade på hennes bilder som, som vanligt, är helt makalösa. Har ni tittat på hennes blogg? Gör det, hon hittar de mest knäppa bilder av jättduktiga fotografer och bilder på saker som folk har byggt anorlunda. Nu när jag senast var inne hade hon hittat bilder på ett hus i Tyskland som var byggt och inrett uppochner. Lite småfräsigt, men jag fick ångest i början, för jag trodde att någon bodde där,men det var bara ett byggprojekt. phu!
Nej, men hennes blogg är coolast.punkt.

Tillbaka till fakta. Hennes tävling tillsammans med cocoo.se deltar jag i genom detta inlägg. Jag har handlat på cocoo innan, bla några klockor och det finns ingen annan internett sida med så många coola produkter.
Så om jag vinner så är det någon av dessa två smycken som jag skulle vilja få hemskcikat från Sveriges största smyckebutik på nätet!

HA Det filifjonker!

PUSSHEJ

HAHAHAHAHAH

Se upp, snart kanske jag börjar blogga om helgens Kulturnatt!
Men inte nu. Nu sitter jag, Imelda och Evalichous i datorsalen och skall innom ett par minuter börja på våra musikarbeten. När man inte är musikaliskt lagd, hur ska man annars höja sitt betyg?
Jag satsar på detta till 1000%
Men innan vi kom in i datorsalen frågade vi NO-Manuel om datornycklarna och han erbjöd sig att hämta dem om Eva underhöll hans evever som hade matte för tillfället.
Jag dör så kul det var.
Först skrek och klappade alla små-sexor och sedan började konerten. Tears In Heaven var först, och sist. Det var bara den låten, men DOCK!
Jag kände mig mäktig när alla småungar började skrika och klappa efter att Eva skulle börja om (eller något sånt, lite luddigt) för jag skrek HÅLL KÄFTEN och hyshade alla på 2 supersekunder och de blev knäpp tysta!

Nu kanske jag ska ta och återvända till skönabönan MIKA och hans musik.
BYYZZ

PUSSHEJ!

Pinsamt

okej, detta är inte sånt som jag vanligtvis lyssnar på, men jag klickade vidare efter att MIKA´S låt tagit slut. Man får ju för i helvete panik och blir as stressad!:OO

Örebro -09


1. Snygg botox läpp efter att ha stått i mål och fått en boll på den+näsan (vilken jag fortfarande har ont i!
2.Ahlgrensbilar, say no more..
3"We hope you enjoy our stay at our hotel" ? känns som om något blev fel där va?
4. Iwish, bara gröna bilar många hjertan


..och löpträning i löddesandskog -09



I Fredags - Idh lektionen

Fredagar är underbara, så är det bara, men i fredags var det en ännu bättre fredag.
Det som gjorde denna fredag top noch började på idrottslektionen.
Jag och E skulle mobilorientera i Lund. Vi fick "flickisar" vilket jag ibörjan hade något med mensskydd eller så att göra, sen övervägde jag att det hade något att göra med gymnastik saken flick-flack och fick panik, för jag trodde att vi skulle lära oss att volta fram och tillbaka me LARS, som inte kan sånt?
Vi skulle få flickaffärer visade det sig. Det blev Sisters, Lindex och H&M och för alla som har shoppat i Lund så vet ni att dessa tre affärer ligger precis på samma hörna, så det var bara att vrida mobilkameran i olika riktningengar. Kul, verkligen. Jag kan absolut orientera nu känner jag. TACK för att vi fick lära oss det!:))

Jessicas "Homer Simpson" och Max "Homer Simpson" även detta en liten guldkant på fredagen

Knorren och jag var alltså snart  tillbaka på Svane och snackade äcklig hittepåstockholmska, dissade varandra vartom och försökte träffa basketkorgen med en basketboll (NÄ ÄRLIGT?! EN BASKETBOLL! WOWOWOW!) vilket ledde till at vi hade sisådär bara lite lätt varma kläder, inte en svettdroppe. Eller hon hade, inte jag, men det var inte poängen.

Vi tröttnade mycket snart på detta och gick till Vollybollbechplanen där vi fann Gustav och Mattias. Och vollybollspelet startade. Vi kallade in G´s lillebror som by the way är en liten kopia av G och M´s lillebror aom inte är en kopia av M. Tillsist var det fyra nior som spelade vollyboll med typ 10 sjuor till och från. Vi fick stora beröm från Lars som sa att detta var det bästa han hade sett på hela terminen, tackar!

När jag och E gick för att byta om fick vi låna Lars nycklar för att komma in i omklädningsrummet. och vi tänkte att om någon vill ha dem så knackar de väl?
Ellinor är smidigast och lyckade låsa in oss i dusch rummet och Lars nycklar var i omklädningsrummet, så han hade inte kunnat öppna. Men som tur fanns det sjuor i omklädningsrummet utan lås, så de fick låsa upp och lösa problemet.
Vi hade en och en halv timme lunschrast, så vi tog det satans lungt. När vi var klara möttes vi av en arg hop killar som hade väntat hela tiden just för att de inte kunde komma in, bara för att vi hade nycklarna till deras omklädningsrum. HEHEHEH!

Youtube

Så, tillsist har även jag lyckats med att skapa ett Youtubekonte, tredje gången gillt. Nu tänkte jag bara försöka hitta videoklippen jag har laddat upp...hm..




IdiditIdidit!!

På tåget påväg upp till Örebro med Handbollsflickorna. Andra gången blev det bättre, men detta klippet är grymt mycket roligare!:D:D:DHAHAHAH

FYFAN

Snart kommer jag att skrika. Högtalarna från datorn ger ifrån sig ljud från olika djur hipp som happ. Typ grisar som låter iiiiiiii eller örhörh, hästläten, hundar, HÖNS som låter höhöhö.
Inte kul!
+jag är helt fäker på att det inte är från det förbannade FarmVille på Facebook eller så, för fejjan har vi kryssat ner sen länge!

nej, det är inte hästar, det är kor, ursäkta mig

Skolan



HAHAHAHAHAHAHAH På Lunchen pratade vi mycket om Svininfluensan. Nä, inte egentligen, men jag nämnde att man skulle sjunga blinka lilla stjärna för att vara säker på att man hade tvättat händerna ordentligt. Så efter lunchen gjorde vi det.
Från höger; Jag, Frida, Gustav(som även gör den enormt gälla tonen i början av låten) och Imelda som går iväg efter en liten stund.
Notera hur alla böjer sig ner i slutet samtidigt för att torka av skummet!

Dam match




Sandra, Cazandra, jag och Alida(fotar) Vick äran att torka planen efter svett och vattenspill på dam matchen i torsdags.
Cazze är helt knasig asså. Hon tyckte att det var bra att vi fick den halvan av planen som inte Alli och Sandra fick, för att vi skulle få mycket kortare att springa? Stackars Cazze, det är exakt lika långt till mitten av planen från båda platserna

de gula dottarna är där de båda lagen samlades i halvlek
de gröna pilarna är hur vi skulle springa, ungifär.

Som ni ser när ni kollar på denna fina karta så är det precis lika långt från båda platserna. Vilket inte Cazandra fattade förrens jag hade sagt något.

bloggtorka?

Ni undrar säkert varför jag har varit värdelös på att uppdatera.
Svaret är att jag inte kunnat ladda in bilder från mobilen till datorn hos mamma, och då försvinner min motivation



men som ni ser så funkar det på pappas datorizo.
Jag tänkte från början uppdatera allt som hänt i veckan och börja med i Söndags. Men jag insåg, tack å lov, innan jag började med det att då skulle jag alltid ligga back en vecka. BLÖ. Så jag börjar med idag, japp:)

Inatt sov jag väl cirkus 10 timmar, vilket är bra, men när jag vaknade så kändes det ändå som om jag varit vaken i 18 timmar i sträck. Knäppt.
Jag har i vilket fall som helst följt med pappa till Erikshjälpen där vi hittade ett band med "Doctor Adamski- Musical Pharmasy" Vi köpte den inte, men det tillägnas min lillebror Adam som hela livet tillochfrån har blivit kallad Adamski. Lite frässsiggt.

Sen var tanken att vi skulle till en blommaffär. Men på vägen såg vi en skylt och en pil "Öppet Hus" och pappa ville dit för att på öppet hus finns det alltid något gratis!
HAHAHAH! Det var på Hvilan (Ett gymnasie i hantbruk och natur?) och jag har aldrig kännt mig mer missplacerad. Asså jag kände bara att det var fel gymnasie för mig och tänker defenetivt inte börja där. Det var liksom "Vad i helvete gör jag här?!!"

Efter blommaffären åkte vi hem och jag tog en power-nap. Effektivt om något. Nu är jag pigg(let) igen.
Jusdet! påvägen hem från lund körde vi förbi Rolle och Alida, som cyklade.
vad var det nu vi snacka om igår Alli - jo, TÄNINGSNARKOMAN! HAHAHAHAHAHAHAHAHA

PUSSHEJ

Örebro

Jag har inte fått bilderna från Alidas kamera så mobilfånkan får duga.
..När den känner för att visa bilderna på datorn..
Iallafall. Vi åkte upp på fredag morgon och det blev till att läsa i boken "Populärmusik från Vittula" på tåget. Väl framme installerade vi oss på det fyrstjärniga hotellet. Alida fick ligga i knullsängen, den hade en enorm grop i mitten av sängen. Jag fick sova på planksängen (namnet talar?!) och MAlin och Emilia fick sova i de mjuuuka sängarna.
På kvällen spelade vi väldigt bra!:)) Vi vann med 9-5 tror jag, och den matchen stod det lika i typ hela första halvleken

(Här kommer att finnas en bild på botoxläppen jag fick efter att en tjej inte kunde träffa i målet!)

ALIDA JAG BEHÖVER KAMERABILDERNA, MIN MOBIL ÄR EN STÖRD MANICK!


Buddhismen&Hinduismen

Sitter och sliter med ett arbete om Buddhismen&Hinduismen som ska vara klart tills på onsdag. Jag har äntligen förstått de sista frågorna, men ni vet när man vill skriva så orkar man inte. Jag önskar att men kunde tänka över det på papret, eller något i den stilen.

En kille i min klass ska tydligen flytta till Californien efter jullovet sa han idag. Till LA Beverly Hills. Häftigt om något! Men hans största problem var att han inte orkade skaffa nya vänner, jag tror nog att det löser sig Lucas ;))

Jo jusdet. Jag&laget kom hem igår med tåget klockan elva. Inte helt kul att å i skolan dagen därpå :P Jag kännde att jag var trist som ett lik och Max frågade flera gånger ifall jag mådde bra. Ja det gör jag, jag är bara helt pangbom trött i kroppen och huvudet. Bilder kommer om några dagar. Alli skulle lägga över bilderna från sin digitalkamera till ett USB och skicka runt USB:et i laget. Det blir finfina bilder:D:D

ADam har även han blivit en no-lifer och börjat bli besatt av farmville på facebook. Jag förstår inte det roliga med det. BLÄ.

knäsboll

Trion i resten av familjen tittar på karate-program "How to be a karate-kid" typ. (Nej, jag hittade på namnet själv, inte en susning om vad det heter!) DE HAR ÖVERSATT MED RÖD TEXT. EXTREMT IRRITERANDE!

Nu blir det till att fotsätta med H&B uppgifterna. Nattinatti
PUSSHEJ!

Packar, ohyes

Ränner upp och ner för trappan och fram och tillbaka från badrummet och packar. Eller, jag samlar dels ihop grejerna i små söta högar på golvet för att se att allt är med. Och dels för att jag inte har en susning om vilka/vilken väska jag ska packa i. Väntar på att pappa ska komma hem från Friskis&Svettis så att jag kan kolla på vinden ifall det finns något användbart där:))

Detta inlägget blev nog lite rörigt va? jaja. Jag måst fortsätta nu, annars kommer jag inte att ha med mig allt viktigt till Örebro imorgon, inkluderar baddräkt till bassängen!


9c

Klass fotot och Enskilt foto harr nu anlänt:)) Varsågod och titta:D

Hitta mig innan nu kollar namnen(A)!

Tadaaaa:) ingen svår fråga:))

1.Jessica 2.Frida 3. Max 4.Yrsa 5.Adam 6.Monia
7.Erik 8.Mattias 9.Dilan 10.Rasmus 11.Susanne 12.Adrian 13.Imelda 14.Lucas 15.Mio
16.Eva 17.Ellinor 18.Petter 19.Gustav 20.Fredrika 21.Sofie

KATCHHIIING!!

Det enskilda blev suddigt och fult när jag försökte fota det med mobilkameran i förbifarten till bussen. kul ska vi inte ha det idag

Lunchen idag var ytterst intressant, samtalsämnena byttes lika fort som man kan säga pappricka. Vi pratade om TV-shopen typ abtronics för magmuskler, damsugare, andra träningsmaskiner, fråga olle, porr, pippi, femenin porr, lite tyska, egna ordspråk, hur ordspråken blir om man översätter dem rakt från engelska till svenska (t.ex. it's on fire=det är på eld och over there=över där), en hel massa om nerver och cellprovning och säkert en massa andra konstiga änmen. Asså det var verkligen sjukt många samtalsämnen på 40-50 min.
Ville bara säga det(A)

Imorgon bitti åker jag till Örebro med handbollslaget och stannar där över helgen. Vi ska bo på ett fyrstjärnigthotel maddalovers med badhus och spa...WOHO.
SÅ jag tänkte börja packa nu.
Ha en trevlig hel underbara människor!

PUSSHEJ!

DEEP

Rätt lågt av mig, men jag dör så rolig han är.

Idol

Snällasnällasnälla låt det komma fler sånna här roliga klipp i årets Idol. Jag älskar Idol auditionsen och finalen. Det emellan är inte lika viktigt

Satt innan och tittade på Överlevarna (Survivor) som vi hade spelat in. Det är någon Brittisk serie som handlar om en epedemi och alla dör, utom typ sju stycken i hela London. Vad jag har fattat det som. Första avsnittet var bra, men redan i andra kännds det som att det spårade ut. Hur kan man göra en hel serie säsong som handlar om folk som ha överlevt en epedemi. Nja.. vet inte hur bra  det kan bli. Men får se. Det går varje dag 21.00-22.00 och det är än sålänge ingen djup story. Ge det en chans?

HEAD LINE

The BIG thing i skolan idag måste ha varit när några i killar och tjejer hade flyttat en pall med 616 kg skrivar papper framför en dörr så att de som sedan var klar med lektionen inte kunde komma ut. De fick gå genom lärarrummet.
Okej, kanske inte jättekul att läsa om det. Men jag, Imelda och Eva gick förbi när vi såg dem flytta pallen.
(Ingen liten pall med tre ben, utan en stor pall som man flyttar med maskiner, så gjord av plankor) De skrek och klagade på varandra och sa att de var svaga och töntiga. Det var jättekul att titta på! Förlåt(A)


Jag vet att det finns dem som kommer att irritera sig över att de måste vrida på sin huvuden för att se bilden bra. Men det är så tråkigt att bara ha bilderna på samma sätt. Nästa gång kanske de är uppochner!

H
emma så satt Bella säkert i en timme och studerade pappa när han lagade maten och väntade på att minsta matbiten skulle rammla ner. SÅ SÖT!


Rock n Roll


Det var denna tröja som jag pratade om för några dagar sen. Som Eva hade på sig alltså.
Jag älskar denna humor. Jag tror att jag älskar alla skämt som står på alla möjliga tröjor:))

Sämsta planeraren

Asså jag får ju panik. Igår fick jag reda på att vi hade en läxa tills idag som jag knappt hade påbörjat! Så jag fick sitta hela kvällen och läsa typ 100 sidor i en bok, svara på frågor och imorse fick jag stiga upp alldeles för tidigt för att skriva in det på datorn. Men jag klarade det!
Men allt detta har lett till att jag lider av sömnbrist och skulle omöjligt ha klarat fys träningen idag.


Mysiga sömnbilder.

Finns det fler än jag där ute som längtar efter att somna och få drömma? Jag älskar det! Vill bara sova för att drömma och bli lycklig! I drömmarna är ju allt så lätt..

Bellus




Är hon inte urgullig?!
BellaBellaBella♥

Har skrivit klart "brevet till Patrik" som vi har som svenska läxa tills på tisdag nu med hjälp av pappa. Han och Malin är och gympar i Lund, inte i Lomma, även fast det sistnämnda samhället har en helt ny Friskis&Svettis hall. svaret på frågan varför?: Pappa har årskort i Lund

Håller på att finslipa tackkorten som jag hade tänkt skicka ut denna vecka, men Adam måste verkligen redigera kortet som jag ska skicka med tack kortet. Det är nämligen ett ansikte i bakgrunden som skulle behövars suddas ut...
Så nu ska jag leta upp addresser på hitta.

PUSSHEJ!'


Regn/Sol/Regn/Sol..

Knäppt väder idag ja..

och jag och Malin har pluggat hela dagen. Nej, där ljög jag, vi har pluggat kanske 2 timmar och resten av dagen har vi inte gjort ett skvatt.

Vilket jag tänkte fortsätta med nu. Att inte göra ett skvatt alltså
 
PUSSHEJ!

17 again


Igår kväll var det lilla Zacie på TV rutan. Nämligen 17 again.
Åh..det var en jobbig film att titta på höhö. Zac var bara så PINSAM! okej, det dät lät lite fåningt, men herregud, haha, det blev för mycket bara!

Däremot så är karaktären Ned helt underbar och fantastiskt rolig!:))

PUSSHEJ

Handboll

Igår var det som sagt handbollscup i Eslöv. Eller, ingen riktig, det var mest en massa träningsmatcher på samma ställe. Vi spelade första matchen mot Lundagård och vann föörsta halvleken med 7-4, tror jag, något sånt. Fast matchen slutade med förlust.
De andra matcherna förlorade vi också :(.
Men det var skönt att få spela några riktiga matcher ock könna på det innan säsongen sätter fart helt!:))

Här kommer ljuspunkten: Marcus som tränar skånelget var där och tittade. Den andra tränaren var också där, men jag har glömt hans namn :/. Han pratade med mig efter matcherna och sa att de skulle kontakta mig och att jag skulle vara med på nästa zon-läger. (träningar inför skånelaget kallas zon, har absolut ingen aning om varför, så är det bara!)
Förtydligande:
De ville ha mig tillbaka för träning i skånelaget!!!:D:D

Matchen mot Lundagård var förresten den första matchen jag har spelat sen i Januari! Åhus beachhandboll räknas inte riktigt som match.

Å! HELT UNDERBART!

Ska äta, förtsätter nog att skriva efer det;)
PUSSHEJ!

ALIDA

Ett superstort GRATTIS till en underbara vän, handbollsspelare, blogg-fan och människa.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!


Du är underbarast

Likså museér, LUGI och Bilar, ellerhur?:))<33



MÅNG PUSSAR PÅ DIG IDAG FÖR DET ÄR DIN STOORA DAG!
FIFTEEN YEAH!



...för att vi lyssnade på den i bilden till cupen idag och du gillar den, hoppas jag?!

mensflickorna.blogg.se

Hihih! Yrsa i min klass har med några av hennes kompisar startat en blogg som bara handlar om mens! Vet ni hur stor den har blivit enligt henne. Sist jag hörde hanne prata om den var kanske 1-2 veckor sen och då sa hon att de hade jättemånga besökare, och då hade de bara haft den i ett par dagar.
En sån blogg är kanske vad blogg-världen behöver istället för alla dessa mode och "dagens-outfit" bloggare. Känns kanske som om det finns tillräckligt många i den kategorin?
Jag har inget emot dem, inte alls, bara säger att mensflickorna verkar skriva om något som många är intresserade av. Bra att de har hittat en egen genre! :))

Varför jag började skriva om dem var för att Yrsa skrev ett inlägg som hon döpte till "mens som hatar kvinnor" och jag och Malin har precis sett klart filmen "Män som hatar kvinnor". Har ingen kommentar där. Den var bra, jag vill gärna se fortsättningen "Flickan som förändrades" tror jag att den heter, eller?



Nu ska jag drömma sött

PUSSHEJ!

Varmt

Varmvattnet kom tillbaka tillslut, phu! Vilka problem man kan ha, helt obegripligt!
Men skönt att duscha va det iallafall:))



Asså jag blir så arg när folk har hemsidor med en massa fula bilder. Visst, de är ju roliga att titta på, men ändå synd om dom! Tänk om de inte vill vara med..

Höll i hemkunskaps lektionen med Ellinor och Mattias idag vilket gick helt ok tror jag(Y) MOna klagade bara på konstiga saker, as usual och svarade på frågor vi hade till henne om hennes bedömmning innan vi ställt dem och lyssnade mer eller mindre bara på högst varannat ord. Mona, mona..vilken underbar lärare!:) Alltid ett gott skratt med henne!

ÅHW FREDAG. Tänkte på en bra sak imorse. Asså OLW's reklam med alla dessa sjungande människor är så sjukt bra! Kan inte fatta så bra den är. Håller ingen med?

Lyssnar på N*E*R*D och MIKA på Spotyfy, världens bästa uppfinning, JAA.

Det var allt viktigt för stunden, nu ska jag åka till Lomma. ÅH, jag är förresten AS dålig på att planera. Jag kan inte åka med till Upptagningslägret med konfan till helgen bara för att jag ska på träningscup. MEn det är väl inte mitt fel?

Jaja, då åker jag snart!
PUSSHEJ!

Knocks you dowm


Jag gillar den, varför?

Igår tackade jag nej till upptagningslägret med konfan. Åh, det var ett jobbigt beslut. Vår konfaledare sa att det var ok att åka iväg några timmar på lördagen för att sedan komma tillbaka, men att jag skulle fixa resan själv.

-Vad snackar hon om?

Jo, nu i helgen ska vi på en träningscup i Eslöv, I think? Visst, det kanske inte är så jätte viktigt egentligen. Men det är min första riktiga match sen i januari, a while ago.. Och nästa helg är det Örebro cup, asså sån stor och äkta. Jag måste verkligen träna på riktiga matcher där man inte vet var de ska skjuta♥
Att åka fram och tillbaka mellan upptagningslägret och två matcher i Eslöv när man ändå bara är borta över en halv helg känns inte riiiktigt lönt och väldigt jobbigt. Så det fick bli handbollen. Den avgörande tanken var att konfa människorna kommer jag att träffa jättemånga gånger till, så klart träffar jag de på handbollen oftare, men handbollen står mig närmre i nuläget och jag vill verkligen komma på topp igen. ÅH, jag som hade sett fram emot denna helgen sen jag anmälde mig!
Jag visste att något med handbollen skulle komma ivägen, jag visste det!


Har hittat en fin klockmodell på knokk till ett bra pris 199:-


Till julklapp allesammans?(Y)

Nä, nu ska jag och gå och se efter ifall varmvattnet kommit tillbaka!;))

♥PUSSHEJ!






Hemkunskap

Åh...Nu ar jag, knorren och Mattias kämpat med att sätta ihop en hel hemkunskaps lektion. Om vegetarianer och dess kost. Jag och Mattias fixade det sista nu idag, Elli var med till fyra, men nu är den iallafall klar!:D HAHA MONA; WE DID IT!


Kolla gud uppenbarar sig! (ovan)

I skolan idag var det Hinduismen förhör och Biologi skriftligt läxförhör.
Oh no, Imorse trodde jag att det var slut med alla dessa sinnessjukt stora läxor. NIX. Lärarna bombar oss med läxor som är så seegaaa. Men det är bara att "bita i det sura äpplet" och göra dem.
Asså vilken jumboidiot sa att åttan var den mest slitiga klassen. Nian är jobbigare. jag kommer dö av sömnbrist så sen jag pluggar -.-
Inga sura miner. Eva hade på sig världens coolaste tröja. Det är två gubbar i rullstol och under står det "Rock and Roll". Det bästa va att jag bad henne om att ha den igår, she's the best!!


Snart ska jag fundera på att fixa lite mäd innan jag ska iväg till ungdomskvällen. Konfagänget! Helt underbart! Detta är toppen på veckan. Nu måste jag äta. Ha det bäst alla söta läsare

PUSSHEJ

Bibliotek

Asså jag gillar inte bibliotek. Inte det som är närmast mitt hus iallafall. Det är jobbigt varmt, feber varning, biblotekarierna är så dära jobbigt slöa och så krånglar dom så inihelvete. Förresten, tackar min No-lärare som la ut facit till instuderingsfrågorna med nåt konstigt så att jag inte kan öppna det.
Eller det kanske är mitt fel, jag har ju faktiskt inte Word, vilket skolan har. GOSH! jag är klumpig.
Öh, men nu har jag skaffat mig ett bibliotekskort även i Lunds kommun, YEEZZ.
och snart ska jag pysa iväg till träningen och springa lååångt i denna värmen, phu! vilket tryck det är alltså! Jag ska inte klaga, jag älskar sommaren.

PUSSHEJ ÄLSKAR LÄXOR!

RSS 2.0