trött

Alla dessa ryggar man kan snacka skit bakom. jag är bara så jäkla trött på det. Och denna gången har jag verkligen lärt mig att den enda, inga undantag, som man helt och hållet, trofast i alla lägen, kan lita på är en själv.
Denna gången hade jag tur som bråkade med någon som är vettig och har ett hjärta att förlåta en med. Nästa gång kanske allt går åt pipsvängen...
godnatt:*

Konfa

Har äntligen påbörjat tackkorten för min konfa. JAg vill verkligen att alla ska bli lika fina, men det tar jättelång tid! Åh..Det känns som om hela denna helgen bara har varit seg och tråkig pga alla "måste" sakerna. Suck. Nu ska jag fortsätta på förra fortsättningen på Svenska läxan som jag äntligen verkar kunna se ett slut på. TACK!



JAAAAAAAAAAAA!!! Nu är jag äntligen klar med Populämusik från Vittula frågorna fram till s.58, alltså denna veckans läxa. Extremt skönt. Nu kan jag fokusera på att hitta på många För och Mot dödsstraffs argument som är till på tisdag. Vet ni hur knäppt det är att motivera varför dödsstraff är bra när man verkligen är helt emot det? Jag hoppas verklign att jag inte behöver vara För. För då blir det allt klurigt!

En trött osminkad Jessica med en populär tröja och någonting som såg ut som en nalle som hon hittade i sin mormors kylskåp, aight?:)(A)

Nej, snart dags för sängen eller som de nyss sa i filmen på Canal First; Då var det dags att sjunga på sista versen.HEHE!

läxor

Ny dag, fortsätta med läxor. Satt från fem till nio med en läxa. Jag hade verkligen inte behövt sitta så länge, men jag vill ju verkligen få bra betyg, så då krävs det att man anstränger sig. Det värsta med läxan är att den fortfarande inte är klar. Jag har två tredjedelar kvar! Så det blir till att plugga idag med.

Åh...om ändå jag hade något anat att göra. Jusdet, jag ska börja skriva tackkort från mn konfa. That's it. That's my day.

PUSSHEJ!

JAgvet att det är Backstreet Boys, men snälla den är så skön(A)(A):D:D:D:D

Gigi D' Agostino

Sitter och försöker förjäves att verkligen göra klart någon läxa. Vi har överrösts av dem. Tycker jag. Vet folk som bara tycker att jag klarar, men min kalender ser ut som ett klotterplank. Ucsh, jag har börjat med systemet "ruta framför läxan, kryssa i rutan när du är klar" MEn ga att jag inte gör klart en läxa utan lite på alla, så är det inget lyckat sätt.

Nä, jag borde verkligen göra dessa förbannade läxfan för att jag ska kunna gå på konfaträffen på onsdag utan ångest.

Konfaträff, eller ungdoms kväll som det egentligen är, är oppen på denna vecka, längtar vidunderligt mycket!!
Hihi hittat en massa olika videoklipp och versioner på The Riddle.

Vilken tycker ni är bäst?

1.



2.


3.



Japp, jag borde göra ett seriöst försök med läxorna om det är såhär blogg inläggen ser ut:))

PUSSHEJ!

nöjda

så. nu har jag väl uppdaterat rätt bra va?
Idag så har jag insett en mycket viktig sak. Sitter man på raden längst fram, framförallt på matten, så är det mycket lättare och räkna. och så blir man smartare. vilket jag behöver. Jag har bara ett svagr VG i det ämnet. I do what ever it takes!
En annan viktig sak dök upp idag. Jag och frida var i uppehålls rummet utnför SYO (social yrkes vägledare kanske det stå för, ingen aning) och Frida tog ett häfte från IT-gymnasiet och Turist gymnasiet. Som jag snodde. Och läste. Och blev förälskad.

Turism är skapad för mig känns det som. Jag bestämmde mig när Sebastian tog studenten att jag inte skulle gå där, bara för att det var en sån fjuttigt utspark. Skitsamma. Jag vill gå den linjen asså! Fast ska kolla upp den lite mer noga. Än så länge verkar det som om man måste läsa NO A, B och C. Aldrig i livet. Jag förstår mig inte på de ämnena i No:n, så dår får det isåfall bli nån annan linje. Men asså, ja, den linjen var annars perfekt!

Kola min fina färg kombo idag!(L)(A)

lammhjärta

I onsdags gjorde vi det som ånga nior gör. Dissikerar ett hjärta, lamm hjärta. A det var det äckligaste jag någonsin gjort. Mattias fick skära och pilla på det ibörjan, men när det gick för långsamt tog jag över (vi elever hade plast handskar strl S på oss, men Manuel köre natural så att säga, han höll på att pilla på det utan handskar. å, jag börjar må illa när jag skriver detta..sikken klenis va?
JAg gjorde iallafall ett stort snitt, var på vär att göra, när det är en stor svart klump. JAg blev spyfärdig. Jag trode att det var en stor klump med blod. Ikke, det visade sig vara typ något som liknade blåbärs gelé eller nåt sånt.
Men det var lite häftit att känna sig lite kirurgisk:))
En liten notic innan bilderna kommer. JAg kommer nog aldrig att se någon gosa så mycket med ett hjärta. Det såg ut som om hon opererat hjärtan hur länge som helst..HAHAHA<33
Enjoy bilderna;



som ni ser så gick illamåendet över. och jag kirugerade med hjärtat precis som jag lekte kirurg när jag låg inne på sjukhuset (..och då hade en korkad sköterska trott att mamma faktiskt va kirurg, fast än att vi bara lekte som fan och gissade till höger och vänster om varför jag var kvar (A) sikket oucko, mamma jobbar på bank, thats it. MEn alla där var snälla, jag vill inte dissa dem, som små änglar (A) )

Miljövänn

Tränings match i söndags mot -95:orna. Vi spela rätt jämt och de ledde i stortsett hela tiden, (Asså de är duktiga, jag ska inte skylla på nåt annat!) men;
1. Vi har bara tränat med en storlek större bollar sen handbollen satte igång
2. Vi har tränat med vax (snarlikt klister, men det ska vi inte använda förrens senare i vår handbollskarriär) sen vi satte igång med handbollen igen, asså det är en annan teknik med klister och bollen fastnar ju lättare på handen, så man behörver inte hålla lika hårt om den
3. Bollen vi använde, inte våran med andra ord, var ju förihelveter typ en beachhandboll eller nåt. Opumpad, mjuk, inget fäste alls och konstig färg och mönster på den.
Ja, jag vet att jag är målvakt, varför klagar jag? Det är ju inte så att det borde störa mig jätte mycket.
Men handboll är en lagsport, funkar det inte för utespelarna, funkar det inte för mig

Till poängen. Läste ni inlägget om att jag inte är miljövänlig pga alla post-it lappar inlägget innan? Och såg ni bilden från vår hemsida där jag har två fula toffsar? Här är en fin mix av de två på mig när jag utjämnar det här med omiljövänlighet. JAg cyklade till/från matchen från lomma till lund. Det är en miljövänn om något!

Behövde dock ha hjälmen på, bildbevis pappa, och såg ut som en dum alien när jag cyklade hem igen.
Hade jag kunnat slippa sätta på mig solglasögonen så att jag inte sett lika dum ut hade jag gjort det. Men solen var så mycket precis i mina ögon att det var svarta solfläckar överallt och att det känndes som att jag var död och gick mot ljuset att jag var tvungen...



Så här är ännu en bild ni kan garva sönder er åt. SÅ FUL. fattar inte varför jag lägger upp den...

By the way, jag cyklade till och från träningen i måndags också, vi ska ju spara pengar till Florida.
Kan faktiskt ha varit då jag tog bilden:S

Alexander; jag cyklade bakom dig tror jag när du var påväg till träningen då i måndags, men kunde inte ropa för att jag var så jäkla trött efter mördar backen och hann inte ifatt dig(a)


Åh, funderar seriöst på att ta bort bilden, blä!

Mälinpälin 15

GRATTISGRATTISGRATTIS I OÄNDLIGHETER TILL MIN SYSTER, MALIN!
Vi firade henne dock förra fredagen och det var även då hon fick presenterna från oss. Gissa vad hon fick av mig?!
Jo, jag gav den allra bästa presenten en vän/syster kan få;

En Marlyn Monroe plansh hon kunde ersätta med Avril Lavinge planshen.
Med bilder från den första dagen vi träffades istortsätt tills nu. Bilder som medför minnen och som (vissa av den) är så äckligt fula att de bara blir underbara! Inte nog med det. Ni ser alla rosa post-it lappar. JAg satt en hel eftermiddag med denna planshen för att klistra på alla bilderna och dessa post-it som krymper när man skriver. I slutet av många lappar fick jag trycka ihop bokstäverna vilket resulterade i omskrivning. Tar pappas citat; -Gör om, gör rätt. Gjorde det alltför många gånger för att kunna kalla mig en miljömänniska(a)
Men jag lyckades! Aldrig någonsin att jag lagt ner ett sådant arbete för nån som inte betyder mucho mucho för mig!
Ännu ett grattis och tre av Malins favorit video klipp som hon kan texterna på (som alla andra låtar som någonsin skrivits) och splat sönder och bara är Malin. Jag älskar dig flicka lilla, du är min andra halva♥♥
en liten remix till din ära!



Inte exakt det sista, men ni fattar vilken låt det är; Katy Perry-I Kissed I Girl
Jag frågade bara Malin vad denna låten hette första gången jag sov över hos hennes pappa, jag tänker inte säga mer än att jag hade verkligen inte hört rätt i refrängen...(a)

Sist men absolut inte minst MALINS IDOL o FAVORIT LÅT

spara

åh..tittade i metro och såg en massa fina erbjudande som jag sucktar efter, verkligen! Men vi ska ju till Florida...
Har en känsla över att snart kommer folk att bli förbannade över att jag skryter och kommer att sluta läsa bloggen, howevaahh!!...
Snart kommer jag inte he mer än en timme i veckans socialliv. Vi fick någon lapp om gratis kurser i skolan idag där man kan läsa t.ex. matte kurs, engelska kurs, musik kurs, jabbahoikurs, bluckiduckikurs... men där fanns två kurser jag ska anmäla mig till - DJ kursen och Skönhets kursen! hell yeah! kul att ha testat på!
Så det kommer ta 4 timmar sammanlagt, sen pluggandet och handbollen och ytterligare en sak. Vi ska samla in pengar till laget för att våra föräldrar ska ha råd att betala allt, det är det minsta jag kan göra för min mom 'n dad, så som de har betalat för att jag ska få ha kul!♥♥
så japp, hejdå fritid hej duktig flicka. Men blogga kommer jag verkligen att fortsätta att göra

Nu är det fika dags med fadern och brodern. En kopp te på trädäcket i ett småbarns kvarter vid en motorväg som brummar avlägset och just nu en gammal jazz klasiker kanske. Det är stunder som sånna här jag lever för!♥

PUSSHEJ!

NEEEJ

SLUTA INTE LÄSA! ska bli bätter men vill satsa på skolan mycket nu när jag än sålänge är skol pepp!

LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSSSSS

skojar inte, det kommer att bombaderas med bilder till helgen


mm..Jason Mraz

kuckeliku

..och jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Allt blir så mycket roligare med bilder ju! Jag är desperat.
Allt detta bara för att jag ite tog med sladden jag övervägde att ta med igår när jag var hos mamma igår och hämtade lite olika saker "ska jag? Nä, hittar säket nån sån sladd hos pappa, Lisa harr ju likadan och hon flyttar ju inte varje vecka! Hon har defenetivt en sån! YES!"
Nä. Ingen sladdd där inte. Får skulla mig själv(A)



I fredags hände the top thing! Papps och Lisa hade gjort ett melodikryss till oss 4 (melodikryss på lördagar eller söndagar är lite tradition här, och jag vet inte ens vilken dag! -.-) och spelade låtar och ställde frågor, som på riktiga. Utan större förvåning lyckades jag blåsa bort mig tottalt. Jag kände inte igen en låt från Elvis och de andra gav mig ledtråd på ledtråd. Tillsist sa Lisa " Testa med Elvisp"
jag är störd och svarar " Det passar inte!". ja, ni fattar själva. MEn iallafall, när vi lyckats klura kluriga melodikrysset fick vi fram ordet FLORIDA! Fattar ni?! FLORIDA! Vi ska alltså åka dit dagen efter vi slutar skolan (Då nian äntligen är slut!) vilket gör att jag inte kommer att kunna vara konfa ledare. Enorm besvikelse! Jag som ville vara med ett år till!
Men ändå, FLORIDA. GUD TACK! hur  underbart som helst!

Undrar bara när partille cup är, så att jag inte missar det också. Äh, vi ska vara borta tre veckor, men jag vill bara veta om jag missar det. synd om.

mätch

Spelade träningsmatch mot f95 i Arenan idag och jag är den miljövnligaste människan som finns! (ARRGGHH varför har markören när man skriver försvunnit? :O@) Jag och pappsen cyklade nämligen till matchen i lund från Lomma och efteråt, ja, hem igen.
Btw så var det min första matchen för mig sen i januari! GOSH vad härligt det var att spela och jisses vad svårt det var! Målis Frida dök inte upp vilket var synd men tur. Hade hon varit där hade jag knappt fått spela någonting alls så dåligt som jag spelade första 20 min. Men jag blev bättre tyckte jag! :)) och släppte in färre och färre bollar! GREAT SUCCES! 

Har fortfarande inte orkat hämta sladdar till att koppla in mobilden så jag ger er istället ett rejält gott skratt genom att lägga ut denna anskrämliga bilden på mig som togs i kanske trean-fyran (hoppas jag. Vi tittade förresten i gamla skolkataloger igår. ackack, inte ens gullig kunde man bli:(( )

äckligts slickad frisyr och onormalt gula slingor. blä.

För er som undrar vann vi tillsist! Vi fick använde vax och större bättre bollar och då blev det genast lättare! :)) YEES plus för oss.
Nu ska jag bege mig ner till säng kammaren

PUSSHEJ!

prutt

fattade nyss hur man kunde höra ljudet från datorn, nån super kopplad till sterion, blabla.
Iallafall hörde jag ljudet till videoklippet som jag la ut igår. ONEJ.
HAHAHAHAHA!! inte direkt musik som jag skulle ha tippat när jag snodde youtube klippet?!:P
Så, ursäkta för chockarna(A)
rörigt inlägg som vanligt, ja.

opps

såg precis att även fast jag inte uppdaterat så har jag gott med besökare. Motiverar mig ännu mer till att blogga!!:))
I LOVE YOU läsare.

Färför ett klipp från världens sämsta film med världens sämsta skådespelerska och världens snyggaste( när jag var liten)


höhö.

Så härligt att bo i ett barn kvarter. Grannarna Hugo&'Jeppe praktiskt taget bor här och hampestampes polisar är här så party party med nollan, dunkgömme och poison. HAHA. Underbart att få vara liten och tramsig utan att bli töntstämplad eller kommenterad. Inget smink heller. YES.

Vi ffirade malin igår. Asså den människan är praktiskt taget som en syster för mig. Jag gav henne top noch av alla presenter man kan få- En Marlyn Monroe planch med foton på oss tillsammans och citat som hon ofta använden, jag får panik bla. Hon är underbar och har ställt fram datorn för att vi ska kolla på film, popcorn och hålvatten, så ska inte nörda mig.

Bilder är SÅ påväg! JAG SKA!!

PUSSHEJ

flåt

jagvet jag är sämst på att uppdatera, men jag vill inte hålla på att dras till datorn. Har vissa perioder som datorn inte alls locka mig. Nu. och jag vill verkligen satsa på skolan mycket mycket nu i början, jag ska banne mig fåå skit bra betyg och höja mig, så jag får slita lite granna då(A)
Men jag ska uppdatera snarrt, lovar

Tomt

Oj, jag vet verkligen inte vad jag ska skriva.
JO!
Jag kan några ackord på gitarr! Hur fräckt som helst. thanx to eva
Jag kan ju alltid skriva om fösta dagen i skolan, men den har väl alla varit med om och vet att den inte är någon dag att skriva om. Såklart så var det ju apkul att träffa klasskompisarna, och kommentera alla nya. En sak som var härligt (och nu kommer jag att låta som en mardrömms nia) var i matsalen när det var lite trångt och jag skulle gå och lämna min bricka så var jag påväg att gå in i ett par sexor som försökte komma förbi, men de backade för att jag skulle komma förbi!
Åh..nian blir bra. Men gymnasiet sucktar jag efter..

Visst var man inte så liten som de i tex sexan är, visst va man mycket större!?


Nä, om man ska ta och gå ut och springa lite. hm. nåt är alvarligt fel på mig.



Modellsaken del 2

Dagen därpå gick vi upp sent och åt frukost framför Tellyn
o, är man desperat efter bilder (A)
Malin är helt sick, hon ville leka srämmekurragömma och mitt tålamod till sånt år pyttelitet, så efter att ha kollat huset en gång blev jag frustrerad och började gnälla och sjunga. Tillsist kom hon fram. JAg gömde mig bakom en vägg för att skrämma henne. Hon skrämde mig. Bra gjort!
 Väl inne i Malmö mötte jag upp Mamma (och adam och norea, varför skulle de med? insamt att a med sig en massa syskon!) och sa hejdå till Malin som skulle träffa Marcus hennes nästkusin.
Jag &C:o gick runt på malmö frstivalen i ½ timme DET ÄR SÅ JÄVLA ÖVERREKLAMERAT JAG DÖR!

Okej, alla har sin stil, jag med men det här med att ha svarta leggins och neon färgade gummiband på vaderna, eller upp till knäna i vissa fall. JAG KLARAR INTE AV DET! Jag kan tycka att det är "okej"  att ha några kanske, lite diskreta, men aldrig rengbågens alla färger. inte okej.

Phu, behövde bara säga det!
Senare gick vi till Stay At och träffade de två tjejerna som höll allt. JAg fick först säta på mig ett par vita byxor, någon gråglansig topp och en grön lång slöja med stripor och KILKLACKAR. Asså det var jättekul när dom frågad det dagen innan, ifall jag kunde gå i klackskor. JAg svarade att I och  med att jag är så lång, så brukar jag inte gå i kilklackar och sånt, för jag behöver inte riktigt den dära extra centimetern, men jag kunde nog.
Sen fick jag testa kanske fem andra uppsättningar och några av dem var riktigt coola. HElt sjuka, men riktigt fräcka!
Och sen var det det hära med att gå, de första gångerna måste jag mer eller mindre ha sett ut som bambi, men det gick bättre och bättre, känndes det som. En av tjejerna filmade och fotade kläderna.


(Bilden har verkligen inget att göra med texten, den är bara för att lätta upp den så att den inte ser lika lång ut

När det var klart åkte jag hem och jag gick på högvarv hela tiden. Asså något som är HELT INSANE är att jag satte sms signalen till en dunk låt och på jätte hög volym för att höra när ag fick smset. JA, ni fattar nog. Men jag so jätte konstigt, lätt, djupt, vaken och pigg, jätte trött. Men ändå så hörde jag inte när jag fick smset. Jag kollade vid fem imorse och så att jag hade fått det. Där stod det typ Att de hade funderat fram och tillbaka och att de kände att jag skulle behöva bli lite mer van (vilket faktiskt är sant, de fick säga till mig varje gång jag gick :(( Men jag har ju aldrig gått catwalk eller i så höga klackar! Mamma sa iallafall att jag var jätte duktig och lärde mig snabbt (A) ) men ville ha mig som eserv och skulle ringa om jag behövdes. Annars hoppades de att vi skulle ses någon gång i i framtiden.

Det var det, för er som undrade (ALIDA)

Okej, man skulle kunna tro att jag blev jätte besviken, men nej. Inte alls så mycket som jag kunnat trott. Visst hade det varit hr kul som helst att få vara med, men att några random kommer fram till en på stan där det finns hur många söta tjejer som hälst och frågar ifall man vill testa käde för en klädvisning. Att bara höra det... IT MADE MY DAY BIGGGGGGOO!!! och at sedan få höra att de verkligen är intresserade av att ha med en i visningen är också underbart, och testa kläder, det är så overkligt och jag tänkte hela tiden att detta inte är seröst, nån måste driva med mig! Men nej, det var seriöst.
Härligt slut på sommarlover iallafall!

PUSSHEJ!

100% sanning

090817

Nej, tar en paus från sagan och betättar vad som hänt idag. Eller, nej, jag har inga roliga bilder så det blir inte så bra. Jag tar några under träningen bara för att få lite färg. Kort sammanfattning är FRULLE. onödig koversation med Alida as usual om hennes gitarr konster, åkte till Lomma och hämta smått och gott, sitter här nu och mar mig för jag måste byta om nu till träningen, blää. Men jag måste träna.

PUSS`HEJ

Detta kollar Adam och hans stalker Martin på nu;

Don't ask..

Malin. "Modell" del 1

Jag och Malin snurrade ju då runt på Malmö festivalen. Hon skulle träffa någon kille. Medans vi väntade träffade jag Tove, Todde och Armin och hon Nicolas som hon typ hade träffat innan, även My från malins förra klass och hennes kille. Ointressan. Vi gick och väntade lite halvt och åmade oss över att Malmöfestivalen är sjukt överreklamerat, det finns ju fan inget att göra?(A) Bara en massa mat att ära och ja, det är typ det. Visst detfinns ju band som spelar, men asså alla band är ju inte sådär lysande toppen jättebra om ni förstår vad jag menar :O Men nu till det roliga: När jag och Malin stod utanför BK på Gustav Adolfs Torg kom det fram två tjejer och frgade ifall vi hade tid. VIsst! (asså på ett ungifär gick det till såhär)
- Vi är från Beyond Islamic fashion och letar efter nya ansikten till vår visning. Vi tycker att du har ett anorlunda ansikte (hoppas att det var posetivt!:O) och undrar iall vi skulle kunna få se dig gå lite.


Ja asså jag blev helt stum dum men svarade ju ja, så jag fick gå lite catwalk stilen typ vid Gustav affären vid BK. Oj. Jag fick gå två gånger. Jag som aldrig gjort det måste sett klumpig ut. Sedan tog de mina uppgifter och fotat typ två foton. Efter det sa de att de skulle höra av sig ikväll om de var intresserade och sedan gick de.

Okej, jag blev helt knäp, liksom, vad hade precis hänt? Några random tjejer kom fra och ville typ att jag skulle gå modell, eller tja, de skulle ju se. Men HALLÅ? HÄNDE DETTA VERKLIGEN MIG? JA.

Efteråt tor jag och malus i princip bussen direkt hem till henne. OJ. HEnnes hus är inget att lika med, BIG NO NO! Det var helt klart det största och coolaste huset jag någonsin har sett och det var helt designat av hennes pappa.
Jag fick en liten rundtur och fick testa kylskåpet med magiska krafter dvs det kommer is och vatten ur det på framsidan
(Jo men det där lät ju inte alls retarderat, nejnej, har människan aldrig sett på hemma reklamerna eller nåt? Sånna kylskåp har ju funnits hur länge som helst! tänker väl ni. Jo jag vet at sånna finns, men jag har bara aldrig testat det) och jag tog ett glas medans jag undrade över hur det fylls på med is och hur isen får så fina former.

Sen hade jag och Malin myspyskväll och kollade yttepytte lite på Desperate Housewifes ME LOVE! och sen tittade vi runt på olika kanaler.

På kvällen asså kvällen vid 23.00 så satte vi på En Shopaholics bkännelser. BLÄÄ: Ska inte vara för brutal för Malin gillade fakiskt den men nä, asså inte jag. Båda mina familje är typ filmfantaster eller nåt? så jag locka inte direkt av den sortens filmer,. Det känndes som om jag hade skrivit manuset och visste vad som skulle hända. Inte underhållande. den var väl klar efter två timmar och POFF så fick jag ett sms. Ett ss från ett nummer som jag inte hade i mina kontakter.
YEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSS!!!!! det var ett sms från DOM. Det stod att dom var intresserade av att ha mig med i visningen och att jag skulle komma och prova kläder innan de gav mig ett defenetivt svar. MEn ÄNDÅ!! Jag bler jättejättejätteglad jag bra va?!
Jag viderabefodrade smset till mamma som på morgonen ringde och frågade dem en massa.

Okej, jag stoppar där för den dagen, annars blir man ju mätt på att bara se den långa texten.

PUSSHEJ! Jessica
YOUTUBE KLIPP PÅ MIKA SJÄLV FIXAT!:D

hahahaha trodde ni seriöst att jag skulle lyckas ladda upp ett youtube klipp?? nej, det är omöjligt att det går bra (A)

Rix FM



Japp,idag var jag smart nog att logga in på adams domän och fick nu äntligen tillgång till RF bilderna:))

För er som inte varf där så var Roger, Titti och han andra värdar, typ.
Janet - Heartac, Let Go
Kim - Here comes the night bla
Yoanna - Was it true
Erik Hassle - Dont bring flowers after I'm dead, Hurtful + ??
Alcazar - We keep on rocking, stay the night, Burning
Sarah Down Finer - Remember love, Standing strong
MIKA - We are golden, och några andra som jag inte kommer ihåg för jag lyssnad så mycket på honom hehe(A)

Modell

Hihihi kan bara säga att det handlar om att jag kanske ska gå modell, men det är inte säkert och jag vill därfr inte hålla på och skryta om det..

Rix FM FESTIVAL

Ojojoj...var ska jag börja? Från början kanske? Så här var det.
JAg och Malin hade bestämt sen någon vecka att jag skulle sova hos henne i hennes nya hus. Fast det började inte riktigt med Malin, ytterligare lite tidigare.
Jag med familj åkte in för att kolla på Rix FM Festival (Vet ni hur fruktansvärt irriterande det är att "RIX" INTE FINNS I T9 när man smsar med folk och ska säga vart man är?) för att olla på några olika artister däribland Kim&JAnet från Made In Sweden, Alcazar och MIKA, asså den sistnämnda var ju den övervägande till att komma och kolla.
Lillebror tänkte inte ett piss när han la in alla bilder på datorn på sin egen sida, så de är helt otillgängliga för mig om inte jag loggar in på hans sida, så därför får ni anjuta lite videos iframtiden när jag fattat hur man laddar upp videos på datorn som jag har spelat in med min mobil vilket förklarar kvalitén på dem:@ HAHA


Det finns ingen förklaring till denna bild...hopplöst fall kanske
MIKAMIKAMIKAMIKAMIKAMIKAMIKAMIKA. Min lilla mobil som jag fick använda när jag märkt att kamerans batteri var typ tomt kan jag ikke zoma in på, så det får bli en bild på storbildsskärmen även fast jag faktiskt kunde se hom´nom jättebra därifrån jag stod, väldigt nära dvs:))

Erik HAssle som bara har världens skönaste kalluffs!<3

Efter rix Fm F. träffade jag Kulan och hälsa därefter Malin och vi gick runt och sedan åt vi. För att jag är trött och min humor slår över alla grönser och för att jag gillar att härma Sanna stomberg ska ni få se vad jag och malin tryckte i oss:

Kina mat, typ
Här är beviset på att jag skriver på tomgång:

asså helt sick asså

Jag skojar inte, läs min blogg imorrn om jag har otur oc i övermorrn om jag har gudomlig tur!
PUSS HEJ

Millan

I fredags cyklade jag över till emilia somsagt och vi bakade en väldigt lyckad kladdkaka med mycket grädde:)) Tro det eller ej, men vid ett dagen därpå så var kladdkakan uppäten(A)
Filmen hade slutat vid 03 på morgonen och efter tio godnatt från emilia och en massa " Du ligger säkert och väntar på att jag ska säga något!" så somna vi..
Vi åkte in till Malmö Festivalen vid fyra kanske och kolla lite där innan Nico och Laura skulle spela. Träffade även delar av kofagruppen som hade kommit in, även de, för att se dem uppträda.
N&L Vad jättebra, men sladdar och en massa tekniska fel sumpade den första låten, inte kul. Men resten var jätte bra( Inte för att den första låte var dålig eller så, nej nej!:)
Efteråt skulle jag och Em träffa några kompisar, men de banga, så vi tog tåget hem. SLUT
Hejdå. MF day, Rix FM festival med MIKA nu
Pusar!

ÄLIDÄ


Ficka ett sms igår när jag var påväg in till Malmöfestivalen där det stog: DU ÄR MIN IDOL JESSICA!!
Ungifär. Från Alida. När jag frågade varför sa hon att det var att hon gilla min stil och typ allt med den.
Haha, när jag läste det börja jag skratta och Emilia fråga vem det var som ja messade med jag, och jag bara "haha, Alida, jag är hennes idol!"
Åh, det var jättekul, jag blev generad och jättejätteglad. SHE MADE MY DAY!

Fredag


Sticker in till Malmö Festivalen snart, pusshejk!:))

Detta är Btw Emilias favoritlåt(A) Jo, men kommer ni inte ihåg när man kunde denna utantill från meldifestivalen? Jag gör!:))

Emilia

Har äntligen lyckats låna hennes dator, liten stund:)) Vi ska precis sätta oss och titta på filmen om ödet får bestämma. Har sett den nångång innan, och om jag minns rätt så tyckte jag att den var bra och har alltid undrat vad den hette(a) Iallafall. Jag kom hit vid nio kanske? tjugo över sa vi att vi skulle baka kläddkaka. De hade inte bakpulver här, så vi fick snällt cykla och handla det, kakao och nåt till. Haha, asåså fattar ni att vi ska baka kladdkaka kl tio på kvällen?? Tillsist blev den klar. Vi hade den inte inne i ugnen särskilt länge pga Emilia "En kladdkaka som inte är kladdig är ingen kladdkaka utan misslyckad" HELL YEAH!!
Bilderna dyker kanske upp imorrn kväll. *Vi ska nämligen in till Malmöfestivalen och snurra runt där. Träffar någon kanske?
Vid halv sju hade jag tänkt mig att se Nico från konfan spela som spelar med Laura
som (om det är hon) gick på Fågel innan, så vet vem hon är också. Får se:)) Ajaja, filmen kanske startar snart om vi har tur.
Pusshej<33

Torsdag

Jisses, ni skulle ha sett mitt rum imorse. Riktigt bombnedslag! Jag, snurr, och Adam klippte i gamla FRIDA- och OKEJ  tidningar och klistrade (eller i detta fallet-tejpade) på bilder mm på papper och satte sedan in dem i plastfickor. Det blev jättebra, men det låg/ligger mycket smått klipp på golvet och mattorna där inne nu. hm. Damsugare yes please!
Emilia kom vid halv tre precis lagom till att jag hunnit kasta på överkastet, kuddarna och plockat bort det mesta av pappret.
Mat.

Emilia och jag pyste iväg till trängen vid halv fyra. Efter träningen eller lite innan kom p94 från lugi och Lundagård! De skulle träna efter oss. Asså ni skulle sett så många de var. Vi var typ 10-11 st De var fan typ 30! Vi diskuterade att de kanske skulle testträna tillsammans, eller att de hade slagits ihop. Men jag snackade med Alexander som hämtade en boll och frågade varför de var så många och han sa att lundagårds tränare var dålig och att nästa år skulle de slås ihop med H43 som var dåliga, så alla valde att byta nu.
Aja, det roliga i detta är att alla tjejer byter till Lundagård och alla killar i Lundagård byter till Lugi. HAHA!

Nej, nu ska jag cykla iväg till Emilia och spendera kvllen med hene :))

Ha det bra allesammans! Pussochhej!<33

48 år

Idag firade mimi&morfar 48 årig bröllopsdag. gud vad coolt. Snackade om ämnade för varandra. Snackade om detta med Olivia igår. Nu är det ju typ modernt eller nåt att skilja sig, i vilket fall som hest så är det inte ovanligt och ingen blir förvånad om ens föräldrar är skilda, man blir mer förvånad om ens föreldrar är gifta än om de har nya. Tänk då för ens egna barn, de kommer ju förmodligen inte att ha mormor&morfar eller farmor&farfar som bor tillsammans utan de kallas kanske morfar&Anette (om morfarns nya heter det, t.ex)
Det kommer nog att bli mer och mer ovanligt att fira sånnahära bröllposdagar. Spår spåtanten alias Jessica

Påvägen till m&m så bytte vi halsbandet jag fick av min gudmor i konfapresent. Ville från början byta det till ett kors, men jag har redan ett silver och guldkorsen var fula och dyra, så det fick bli ett litet hjärta som jag kan koppla ihop i armbandet jag fick av Robert.(Detta armbandet trodde jag från början att det inte passat ju, men min handled måst ha bantat av sig själv, för det passar nu och sitter perfekt med berlocken) Så från ett hjärta runt halsen blev det ett mindre runt handleden. Precis som jag från början hade önskat mig ett armband.


Det var svårt at få en bra bild på bået det och på mig. Denna får duga

Eva, gissa vilken låt som går på Mix Megapol nu? Den får mig alltid att tänka på dig(a)
Jag vet att den ska spelas med The cure. men har lyssnat sönder versionen, så det fick bli denna!:)
Vilken version är bäst?

FAVORIT

HEj Nya favorit låt och delad favvoplats musik video!

Olivia&Frida

Cyklade in till stan vid 12 för att handla MER handbollsgrejer och basket stuff till adamovich. Men jag handlade na handbolsskor, nya handboll i rätt storlek och osa färg och lyxa till det med ett par nya svarta långbyxor!:))
Stackars mamma, det har blivit dyrt för henne denna vecka xO
Inhandlade även en väska som jag hade hittat igår och en söt magnet. Gick på 57:- tillsammns, betalade detta själv:D

sikket sött kollage va, samma smile på två av tre

Senare kom Olivia och frida. Gick och lämnade Frida på stationen typ direkt, hon skulle till Micke, surprise! (a):D JAg och Olivia gick till Lundafalafel och åt falafel/kebab. Hon hade typ inbillat sig att hon inte gillar falafel men så smakade hon på en av mina falafel bullar, HON GILLADE DET!!:)) jag har gjort en god gärning tralala..!! Vi smög runt på stan och snackade om dittan och dattan innan vi begav oss hemmåt. HAr aldrig varit jättemycket med henne, men vi hade mycket gemensamt så vi MÅSTE SES MEERR:)) Jag hade verkligen jätte chill med henne:)

Hemma. Nova. Frapino x3 (TACK MALIN; TAAAAAACK! Fö at du visade denna underbara dryck?milkshake?, ljuvligt!)

Hemma igen och spelade littleBIGplanet. Som verkligen är ett skitkul TV-spel (a) I'm a NERD

Btw. Vår familj tror att vi bor i syd europa. Äter vi middag halv 10 på kvällen, så är det fullt normalt, äter vi däremot kl 7 som de flesta andra familjer så tror man att det har hänt något.

Tillskillnad från pappas familj där vi brukar äta middag halv 5 - 5. Lite omställning där va...:))

Och vad gör då denna intressanta flicka nu? Jo hon sitter och försöker at hänga med vad Malinpaaliin skriver...keep on going..


MÄgda

Träffade Magda igår i sta. Jättetrevligt!. Hon har defenetivt varit mer social än vad jag har :$ HaAH båda två hade klätt på sig alldeles för mycket kläder och hon svettades som en gris fick jag höra måånga gånger! Vi käkade glass på Donkan med Katti och Astrid. Sedan drog vi oss mot second-hand butikerna Humana och nån liten på fiskaregatan.
Mysigt var det iallafall.
Halv fem var det premiär träning för mig inför denna säsong:)) Härligt att stå i mål igen och jag är sjukt pepp på att spela. GUD vad jag har saknat att rädda handbollarna! GAAAHH! ÄNTLIGEN!
Min boll blev däremot totaldissad av Rolle, så jag får köpa en ny;))

Stan

Snart pyser jag iväg med momsy och Adam till stan och ska handla ite på stadiums slut rea. SÅ TRÅKIGT.
Har redan diskuterat det några inlägg tidigare(A)
Adam är knast. Han ska böja spela gitarr och som det ser ut nu som kommer an att få jobba rätt hårt. Men ska inte dissa honom helt än. HAn visade bara vad han kunde, inte mycket...älskar dig bror min!
Satan vad det regnade igår kväll!
ja, jag har inget som är jätte viktigt att skriva om.

JO! Jag var med Mägda i stan igår. Båda hade lyckats med att klä på sig förmycket kläder. Hon svettades som en gris fick jag veta många gånger :)) hihih. Vi åt glass på donkan, för er som bryr sig, jag åt cornetto och hon marängswtss tillsammans med Astrid och Kathinka:)) Sen gick vi til någa second hand butiker bla Humana som jag inte visste att det fanns, men det fanns väldigt mycket där. Hitade en gul liten väska som jag nog ska köpa dag:D
och lite sker till Malins present..

Kanske träffar jag Olivia?? I hope!

Pussarochkramar

Mikas nya låt WE ARE GOLDEN!

Älskade mommy. ...


Älskade mommy. Badade i Lervik dennadag. Fullt med nyckelpigor. Asså ARRGGGG.
Men det var varmt och skönt. Vattnet var kallt.
Seare på kvällen fikade vi på Flickorna Lundgrens. Har nån annan varit där? Vet nån annan hur dyrt det är pff...det är pinsamt dyrt. Men got!

Twilight

Om Cathlin ser detta så kommer hon att slå mig eller nåt. Jag har nämligen sagt till henne många gånger att jag ska sett Twilight i Blu-ray. För er som inte har användt blue-ray, tillochmed jag såg skillnad. Mycket bättre bild asså!
Filmen var ju lika bra som alltid...

och detta videolippet är så roligt!

Fortsättande av stuga

JAgvet. Kanske inte jättesmart att ladda upp två youtube-klipp på BERT. MEn jag hittade en mix mad låtar därifrån och...JAG KAN INTE HJÄLPA DET.


pic 1. Ormbo-hår pic 2. WTF?
Hälsade på nästkusine och mossans faster i "detlillagulahusetmellanPEABsägarnasstorajättehus". Det var skön och varmt där, så vi körde/cyklade ner till stranden där det blåste och var kallare. Men jag badade iallafall!:))
En sak jag älskar med att hälsa på äldre är att de är så glada att man kommer och de bjuder på kakor och pratar en massa:)) Inte för att Elsa är jättegammal(a) Men ändå. och att träffa nåstkusinerna är kul, för de-som tp halva släkten-.- -bor i Stockholm och man träffar aldrig dem. Så detta var mycket uppskattat!! Studsmatta och privata lekplatsen, bebipool, lato i timmar är jättekul med småttingar nån dag eller så. Thats it. Sen blir det lite jobbigt

Jo, låten kanske inte är jåttebra till inläget, men så härlig!.hmhmhmmmm!!

skivor

Oh hjälp. kan nån tipsa min om bra skivor eller. Jag är desperat!

MEN SÄG DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!

alla skivor är bättre än dem jag har. Finns inga fördommar mot någon skiva från mig(a)

Stugan

Bilder från stugan bara för att jag MÅSTE! här från cirkus dag 2






Hemma

Nu har ja äntligen kommit em från stugan. Inte äntligen, eller, skitsamma. Jag kollar inte längre på smmarlovsmorgon. JAg sover. Men jag hade med mig Bert som jag fick av Magda när jag låg inne på sjukhuset. Så vi kollade på ett Bert avsnitt varje dag förra veckan i stugan(A)

oehört ointressant. so what. Min blogg mina inlägg:)

JAg vet att jag redan har skrivit ett inlägg om nyckelpigor, men nu är jag seriöst trött på dom bitande jävlana!
Kolla bara så många nyckelpigor det var på kullaberg när vi besökte det i tisdags...man hörde liksom kriskrax under fötterna när man gick:O

nasty...

Malin

Bilderna jag och Malin tog igår. Jag blev fula på vartenda ett, nästan, men jag bjuder iallafall på det. ENJOY!



Gardasil

Bara för att jag måste säga det så tog jag min första Gardasil spruta idag.
Inte poppis hos mig. JAg mådde lite illa och det gjorde ont i armen:@


42 kr

YEY, jag pantade idag. Min nya hobby eller vad, WTF?
Nej, det är emot mina principer. hehe, men det är kul när man får pengar:))
oj vad det lät luffigt! Jag ska blir rik ju!
Står och funderar på vad jag gjort för kul idag. Kom på det! Efter frullbulle med flingor cyklade jag och snurr till Nova Lund för att hon skulle kolla på en väska?! som hon inte köpte, dock ett par ringar. Jag köpte inte nåååt(a)
Träffade Max och Rasmus. Max bara: - Det var längesen!
Jag ontra med: - Em.., asså Åhus, var det länge sen?
-Var du där
-Ja, pucko, jag hängde ju med Frida hela tiden. men jag var ju där bara sista dagen.
Men det var trevligt tt träfa dem.

Åh, nu blev jag arg. Jag förtränger Åhus här asså...

Nåt jag har tänkt på är att man blir typ bättre kompis med dem man inte går i samma klass med. Inget illa ment mot min klass nu, för de är underbara. Men Fågel(suger)klassen. Som Max, jag hatade honom innan och kunde inte vara snäll mot honom, men nu är han ju typ, okej. Man kanske mognar?

Nog med gaggat.  Dirren fter stack vi tvååå till Stadsparken för att jag vet inte, titta på trädet som de ska riva nästa vecka. Norea sa att komunen ska göra det för  att det är rasnings risk på trädet. (För er som inte vet så mednar jag det trädet precis till höer som man skulle kunna missta för att vara en hängpil, asså dess grenar hänger rätt långt ner.
Nej det är för sorgligt. Trädet är 150 år gamalt. Ackack...

pic 1: Idol foto med trädet+nu vet ni exakt vilket räd det är. pic 2; Snurr är lädsän. Ja, jag tar bort den om hon blir allt för arg(a)

så heta.


Change

sicksack, har precis kommit hem efter att ha lämnat Malin vid bussen.
Tjofadderull vad vi har hat kul idag!
Efter många kluddiga sms med Malin kom jag till Lomma vid halv två, vid två cyklade vi+Didrik till Stiffes och åt gläss:)) Jag åt tre kulor, vilket är emot mina principer. Två kulor ska det va. Men han hörde väl fel(a)
Sola med Malin och bada med Malin på T-bryggan. Kallt/Varmt, vet inte.
HEm. Åt Malins extremt goda cupcakes!
KRÄFTOR. MAlin tog fram KRÄFTOR att äta precis efter at hon ätit en cupcake, vilken mix asså?
Jag lärde mig iallafall att knäcka benen på kräftor och hitta köttet och smöret och deras inälvor. uwe..
Men jag smakade! WHAAT? Det är också emot mina principer. Asså jag ar aldrig varit särskilt pepp på mat under havsytan, jaja.
vid 5 tog vi bussen til Lund. Åt mat vid åttatiden. Därimellan rensade malin på sin bdb, vilket behövdes. Sorry.
Till maten var det en svampröra. Som jag OCKSÅ smakade. WHAAT?
Det är den tredje grejen idag som var nytt för mig.
Inte för att jag tyckte det var jättegott. Smak bara laskigt, men bra ändå:))
På  kvällen stack vi till stan lite och drog runt. Hem och en höra på när Sebastians kompi Petar snackade om sin nya IPhone...
Typo allt. Men trevligt var det!:))


20 min 4 ampere


malin och jag fixar oss och hon visar sina favvolåtaar för mig, bla denna då..
jag är JÄTTE seriös...

RSS 2.0